Trixie Mais & Wortel Stro Speelgoed 15 cm
Mais & Wortel Stro Speelgoed 15 cm €2,99

Mais & Wortel Stro Speelgoed 15 cm

€2,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Breng Leuk en Gezond Spel in het Leven van je Knaagdieren met Mais & Wortel Stro Speelgoed!

Twee leuke stro speeltjes waar uw knaagdier mee kan spelen en aan kan knabbelen. Knaagdieren zijn actieve dieren en moeten wat te doen hebben om verveling tegen te gaan. Geef je knaagdieren een reden om te juichen met het Mais & Wortel Stro Speelgoed! Deze schattige stro speeltjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om aan te knabbelen, waardoor verveling geen kans krijgt in het verblijf van je harige vrienden.

Waarom Je Knaagdieren Dol Zullen Zijn op Mais & Wortel Stro Speelgoed?

 100% Natuurlijk Genot: Gemaakt van maïskolven en wortel, bieden deze stro speeltjes een gezonde en natuurlijke speeloptie voor je knaagdieren. Laat ze knabbelen op iets anders dan de gebruikelijke snacks en geniet van de pure smaak van moeder natuur.

 Licht en Luchtig Speelgoed: Dankzij hun lichte gewicht zijn deze stro speeltjes perfect om de lucht in te gooien, wat zorgt voor een speels en actief spel. Sommige knaagdieren vinden het geweldig om deze speeltjes hoog de lucht in te gooien en ze vervolgens weer op te vangen.

 Tandjes Slijten in Stijl: Naast het bieden van speelplezier, helpen deze speeltjes ook bij het natuurlijke slijtageproces van de tanden van je knaagdieren. Laat ze hun knabbelinstincten uiten terwijl ze tegelijkertijd hun tandjes op natuurlijke wijze onderhouden.

 Voorkomt Probleemgedrag: Door je knaagdieren voldoende uitdaging te bieden, voorkom je verveling en het ontstaan van probleemgedrag. Of je knaagdier nu graag speelt door speeltjes omhoog te gooien of liever zijn tandjes ergens in zet, Mais & Wortel Stro Speelgoed is de perfecte oplossing voor urenlang speelplezier zonder gedoe.

De stro speeltjes zijn licht waardoor ze makkelijk de lucht in te gooien zijn. Sommige cavia's en konijnen vinden dat geweldig om te doen! Daarnaast is het lekker om aan te knabbelen en zo krijgt verveling geen kans.

Verschillende knaagdieren spelen op verschillende manieren. We zien dat grotere knaagdieren vaak echt spelen waarbij ze de speeltjes omhoog gooien en daarna weer oppakken. De kleinere knaagdieren zijn wat meer aan het "slopen", ze vinden het heerlijk om een keer hun tandjes ergens goed in te kunnen zetten en dat is ook heel belangrijk voor knaagdieren. We hebben natuurlijk liever dat ze de tandjes in een knaagstokje zetten dan in de vinger of aan de onderdelen van het verblijf gaan knagen. Dit laatste is ook de reden waarom dieren voldoende uitdaging moeten hebben zodat ze geen probleemgedrag gaan vertonen.

Geef je knaagdieren de afleiding die ze verdienen en laat ze genieten van Mais & Wortel Stro Speelgoed - gegarandeerd plezier en gezondheid voor elk spel!

Specificaties
Materiaal: Stro
Afmetingen (ca): 15 cm | 2 stuks
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Mais & Wortel Stro Speelgoed 15 cm
Reviews
8 / 10
Angel 28 Juni 2021

leuk speeltje voor ratjes

6 / 10
Julia 09 Mei 2021

Leuk alleen sprietjes aan de boven kant zitten vast met lijm

10 / 10
Anja 03 Oktober 2020

Mijn ukkie speelt er ggraag mee

10 / 10
Anoniem 23 Juni 2020

Ik gebruik het als decoratie voor in mijn cavia kooi, mijn cavia's vinden dit soort materialen niet interessant om aan te knagen. Daarom super geschikt voor decoratie

6 / 10
Fraukje 18 December 2019

Ziet er leuk uit! Lijkt me goed knaagmateriaal. Helaas kijkt mijn hamster er niet naar om.

10 / 10
Marscha 11 Oktober 2019

Goed product ziet er leuk uit!

8 / 10
Eva 01 Juni 2019

Leuk speelgoed. Mijn hamster speelt er graag mee en vindt het leuk om het stro eruit te trekken.

6 / 10
els 01 April 2018

Staat ontzettend leuk, kleurig en natuurlijk in het hok, maar tot nu toe heeft mn dwerghamstertje er nog niets mee gedaan, maar wie weet komt dat nog. Ik laat ze evengoed in het hok ...gewoon omdat het zo leuk staat.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »