Grasnest

€3,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Grasnest voor knaagdieren!

Het grasnest is één van de favoriete verstop en speel attributen voor knaagdieren en konijnen! Kleine knaagdieren kunnen zich lekker verstoppen in de nestjes en grotere knaagdieren kunnen er lekker mee spelen. Konijnen vinden het bijvoorbeeld leuk om ermee rond te gooien.

Knus verstopplekje
Natuurlijk huisje
Leuk om mee te spelen

Voor kleine knaagdieren zijn de grasnestjes echte nestjes en verstopplekjes. De dieren vinden het heerlijk om zich lekker terug te trekken in een grasnestje. De nestjes geven de dieren de mogelijkheid hun natuurlijke verstopgedrag te vertonen. Ook zijn de nestjes knabbelbaar, mocht er een extra in of uitgang nodig zijn dan kunnen de dieren ermee aan de slag gaan en gezellig nog een uitgang erbij maken. Dit laatste geeft ook bezigheid en gaat verveling tegen.

Grotere knaagdieren zoals Cavia's en Konijnen kunnen de nestjes gebruiken als speelgoed om mee rond te gooien. Extra speelplezier geeft de dieren lichaamsbeweging en gaat verveling tegen!

Specificaties
Afmetingen: 0
Openingen: Ø 4 cm | Ø 5 cm Ø 3,5 cm | Ø 8 cm
Materiaal: -
Open Bodem: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Grasnest
Reviews
10 / 10
Angel 24 Februari 2021

mijn ratjes (ze zijn nog klein hoor) vinden dit huisje super leuk om er door heen te kruipen of aan te knagen. ben er heel blij mee!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »