Knaaghout Perentakken
Knaaghout Perentakken €4,99 €5,99

Knaaghout Perentakken

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaaghout Peer voor Knaagdieren & Konijnen!

Deze vers gesneden en gedroogde perentakken zijn ideaal als knaagdiermateriaal voor uw knaagdier. Jonge perentakjes hebben daarnaast een voedende, kalmerende en revitaliserende werking. U kunt de takken in het verblijf plaatsen waar de dieren aan kunnen knabbelen en hun tanden op natuurlijke wijze kunnen verslijten.

100% natuurlijke perentakken
Helpt tanden te dragen
Gaat verveling tegen

Dankzij de vitamines en mineralen die voornamelijk in de schors zitten, hebben perentakjes een positieve invloed op de algehele gezondheid en heeft het aanwezige jodium een positief effect op het functioneren van de schildklier en voorkomt het verlies van calcium uit de botten.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout, andere helemaal niet. Het is een kwestie van smaak aan de ene kant, maar ook een kwestie van behoefte aan de andere kant. Als een knaagdier niet hoeft te knagen omdat de tanden goed op lengte worden gehouden door voer, hooi of andere hapjes, dan zal het minder op hout knagen. Het is goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden, zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze moeten knagen.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat knaagdiertanden altijd groeien, moeten ze regelmatig worden gesleten om te voorkomen dat ze te lang en scheef groeien.

Geschiedenis van Perenhout

Waardevolle eigenschappen werden vroeger toegeschreven aan het afkooksel van perenschors en de bladeren werden gewaardeerd door cosmetologie. Zo werden deze gebruikt om de kwaliteit en vitaliteit van de huid, het haar en nagels te verbeteren. In de oude Slavische volksgeneeskunde werd een afkooksel van gekookte jonge perentakjes gebruikt bij nierproblemen en om het gezichtsvermogen te verbeteren. De antioxidant arbutine in de bladeren en jonge scheuten van perenbomen is een echt elixer van gezondheid en jeugd. Het neutraliseert de werking van vrije radicalen, die celveroudering vertragen. Bovendien heeft de aanwezigheid van een stof genaamd berendruif een licht ontstekingsremmend effect.

Specificaties
Inhoud (ca): 150 gram
Samenstelling: Perenboom Takken
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaaghout Perentakken
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »