Knaaghout Zwarte Bes Takken
Knaaghout Zwarte Bes Takken €5,95 €6,95

Knaaghout Zwarte Bes Takken

€6,95 €5,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaaghout Zwarte Bes Takken: Natuurlijk Knaagplezier voor Jouw Knaagdieren en Konijnen

Gun je knaagdieren en konijnen het plezier van kauwen en knagen met onze Knaaghout Zwarte Bes Takken. Deze takken zijn niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook een natuurlijke manier om hun tanden te slijten en verveling tegen te gaan.

100% natuurlijke zwarte bes takken
Helpt de tanden op natuurlijke wijze te slijten
Biedt een leuke en gezonde bezigheid

Onze Knaaghout Zwarte Bes Takken zijn zorgvuldig geselecteerd, gedroogd en klaargemaakt voor het knaagplezier van je huisdieren. Deze takken zijn ideaal om aan te knabbelen, te kauwen en hun natuurlijke kauwbehoefte te vervullen.

Door je knaagdieren en konijnen deze natuurlijke takken aan te bieden, geef je ze niet alleen een gezonde bezigheid, maar help je ook om hun tanden op een natuurlijke manier op lengte te houden. De vezelige structuur van de takken daagt hun knaaginstinct uit en houdt hen actief en betrokken.

Zorg ervoor dat je altijd natuurlijke knaagmaterialen zoals onze Knaaghout Zwarte Bes Takken beschikbaar hebt, zodat je huisdieren kunnen knagen wanneer ze dat nodig hebben. Geef ze de kans om te genieten van het natuurlijke kauwplezier en houd hun gebit en geest gezond en actief.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout, andere helemaal niet. Het is een kwestie van smaak aan de ene kant, maar ook een kwestie van behoefte aan de andere kant. Als een knaagdier niet hoeft te knagen omdat de tanden goed op lengte worden gehouden door voer, hooi of andere hapjes, dan zal het minder op hout knagen. Het is goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden, zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze moeten knagen.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat knaagdiertanden altijd groeien, moeten ze regelmatig worden gesleten om te voorkomen dat ze te lang en scheef groeien.

ham stake zwarte bes takken

Specificaties
Inhoud (ca): 60 gram
Samenstelling: Zwarte Bes Takken
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaaghout Zwarte Bes Takken
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »