JR Farm Hooi Tunnel
Hooi Tunnel €8,99 €9,99

Hooi Tunnel

€9,99 €8,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Hooi Tunnel voor knaagdieren!

Ontdek de magie van de JR Farm Hooi Tunnel, een waar paradijs voor hamsters en andere kleine dieren! Deze zoetgeurende weidetunnel is niet alleen perfect om je harige vriendjes zich te laten verstoppen, maar ook om heerlijk aan te knabbelen. Maar niet alleen de kleintjes zullen hiervan genieten, ook grotere knaagdieren en konijnen zullen dol zijn op spelen en knabbelen aan deze tunnel.

Hamsters en andere kleine dieren zullen het heerlijk vinden om zich te verstoppen in de JR Farm Hooi Tunnel. Zoetgeurende weidetunnel en weg te knabbelen. Ook ideaal voor grotere knaagdieren en konijnen om te spelen en te knabbelen. 100% natuurlijke materialen, natuurlijk vrij van synthetische kleefstoffen.

Verstoppen en knabbelen
Gezond en lekker hooi
Bevorderd natuurlijk gedrag

Wat maakt de JR Farm Hooi Tunnel zo bijzonder? Ten eerste bestaat deze voor de volle 100% uit natuurlijke materialen. Geen synthetische kleefstoffen of andere schadelijke stoffen. Alleen puur en gezond hooi dat met liefde is gemaakt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je huisdieren wanneer ze hun knabbelfestijn beginnen.

Deze tunnel biedt niet alleen een plek om zich te verstoppen, maar ook een gezonde en lekkere snack. Het hooi in de tunnel is van de hoogste kwaliteit en zorgt voor de nodige vezels in het dieet van je harige vriendjes. 

Niet alleen is de JR Farm Hooi Tunnel een bron van plezier en smaak, maar het moedigt ook natuurlijk gedrag aan. Knaagdieren en konijnen hebben een instinctieve behoefte om te knabbelen en te verkennen. Met deze tunnel kunnen ze hun natuurlijke gedrag uiten, waardoor ze zich gelukkig en voldaan voelen.

Maar geloof ons niet zomaar op ons woord! Bekijk de onderstaande video en zie hoeveel plezier degoes hebben met de Hooi Tunnel. Het is een feest voor het oog om te zien hoe ze zich vermaken en genieten van deze geweldige speel- en knabbelervaring.

Dus geef je kleine en grote knaagdieren een cadeau waar ze dol op zullen zijn. De JR Farm Hooi Tunnel biedt niet alleen verstopplezier en knabbelavonturen, maar ook een gezonde en natuurlijke aanvulling op hun dagelijkse leven. Voeg deze tunnel toe aan hun leefomgeving en zie hoe hun geluk en welzijn tot bloei komen!

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Materiaal: Natuurlijke vezels, plantaardig zetmeel, bergweidehooi 11,3% | Analyse: Eiwit 2,5%, vetgehalte 1,2%, ruwe celstof 45,1%, ruwe as 14,8%, calcium 41875 mg / kg, fosfor 517 mg / kg, natrium 511 mg / kg
Afmetingen (ca): Klein: 20 x 5 cm | Middel: 25 x 13 cm | Groot: 30 x 20 cm
Diameter (ca): Klein: ⌀ 5 cm | Middel: ⌀ 13 cm | Groot: ⌀ 20 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Hooi Tunnel
Reviews
10 / 10
Vanessa 09 Januari 2023

Goed

  • + Nemen het als tunnel
  • - Knagen niet echt

10 / 10
M. Hoefkens 28 November 2022

Nee, wij raden het niet aan. Er zit teveel karton in en dat eet het konijn op. Wij hebben het retour gestuurd. Hebben jullie deze al ontvangen?

10 / 10
Rian 17 Juni 2022

Ik heb de grote voor mijn konijnen, de tanden gingen er gelijk in, maar nu liggen ze er omstebeurt in te slapen, ik stop er wel eens hooi in, dan duiken ze er doorheen echt een aanwinst, als hij stuk gevreten is koop ik weer een nieuwe.

10 / 10
Bram 25 Mei 2021

Ik heb de kleine gekozen voor mijn dwerghamster. Het formaat is perfect (hij kan zich er in keren) en ik hoor hem regelmatig knabbelen. Leuke aanwinst voor het verblijf dus.

10 / 10
Lieke 09 Februari 2021

Hamster vindt het super!

6 / 10
Kat 04 Januari 2019

Het is niet veel meer dan een kartonnen tube met een heel dun laagje hooi er op, maar mijn dwerghamster vind hem wel erg leuk om doorheen te rennen.

10 / 10
Lfranssen 23 September 2018

Mijn rusje vindt hem geweldig...lekker knabbelen en om door heen te lopen.

10 / 10
Valeri 01 September 2018

Fijne tunnel voor kleine knaagdieren zoals dwerghamsters, gerbils, muizen etc. De opening is ruim genoeg en goed om aan te knagen. Hier let ik zelf goed op omdat ik vroeger een keer een gerbil had die vast zat door een te klein gat. Dat is gelukkig wel nog goedgekomen. Maar deze is dus wel veilig.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »