Trixie Speeltunnel Buigzaam voor Knaagdieren & Fretten!
Speeltunnel Buigzaam voor Knaagdieren & Fretten! €4,99 €5,99

Speeltunnel Buigzaam voor Knaagdieren & Fretten!

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Speelplezier in Alle Bochten met de Trixie Uittrekbare en Buigzame Kunststof Tunnel

Laat het speelfeest beginnen! Knaagdieren zijn dol op tunnels, en onze Trixie Uittrekbare en Buigzame Kunststof Tunnel is de ultieme speelgenot voor je kleine vrienden. Deze tunnel kan tot maar liefst 75 cm worden uitgerekt en is buigzaam, waardoor hij zich moeiteloos aanpast aan de avontuurlijke geest van je huisdieren.

 Ribbels voor Stevige Grip: Wat deze tunnel echt bijzonder maakt, zijn de ribbels die zorgen voor een stevige grip. Zelfs hamsters, die normaal gesproken niet zo goed klimmen, kunnen zich hieraan vasthouden. Geen uitdaging is te groot voor deze tunnel!
 Eenvoudig Reinigen: Na een speelse ontdekkingsreis is een beetje knoeien geen probleem. Onze tunnel is gemaakt van kunststof en kan eenvoudig worden schoongemaakt. Dus als er eens een plasje wordt gedaan, maak je geen zorgen - schoonmaken is een fluitje van een cent.
Vormvast en Flexibel: Deze tunnel kan in alle mogelijke bochten worden gebogen, waardoor het de perfecte speelplek is voor nieuwsgierige knaagdieren. Ratten en fretten zijn er dol op om er doorheen te rennen en extra uitdaging te vinden.

Deze tunnel kan in alle mogelijke bochten gebogen worden, waardoor er extra uitdaging wordt gecreëerd voor de dieren. Vooral Ratten en Fretten vinden dit soort tunnels geweldig om doorheen te rennen!

Voor de kleinere knaagdieren zoals muizen en dwerghamsters is deze tunnel ruim, maar dat betekent alleen maar meer ruimte om plezier te beleven! Creëer een deels ondergrondse burcht of een doolhof van kronkels. Voor muizen kan de tunnel zelfs omhoog worden gebogen, waardoor ze een avontuurlijke weg naar een hoger deel van hun verblijf krijgen. Maar vergeet niet, hamsters hebben geen dieptevisie, dus het is het beste om ze op de begane grond te houden voor hun veiligheid en speelplezier.

Laat je knaagdieren genieten van speelplezier in alle bochten met de Trixie Uittrekbare en Buigzame Kunststof Tunnel. Een avontuurlijke reis wacht op hen!

PS: We mogen de Fretten natuurlijk niet vergeten! Hoewel Fretten geen knaagdieren zijn noemen we ze toch, want deze tunnel is ook heel leuk voor kleine fretjes!

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Diameter (ca): ø 10 cm
Afmetingen (ca): 10 × 19-75 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat | Fret
Bijzonderheden: -
Trixie Speeltunnel Buigzaam voor Knaagdieren & Fretten!
Reviews
8.8 / 10
(10)
10 / 10
Nicole wegkamp 23 Juni 2022

Geen ervaring nog hij was helaas te hoog , dus ga m volgende keer proberen te gebruiken als ik j het hok anders inricht Maar denk te groot voor mijn 80x50 hok

  • + Wel goed material
  • - Voor mt S. Nog erg groot

10 / 10
Rian 17 Juni 2022

Leuke buis, maar voor mijn hamster is het lastig om erop te klimmen, doordat ze geen grip heeft, maar ze loopt er wel graag doorheen.

6 / 10
Jonne 19 September 2021

Ik was eerst heel blij met de tunnel, vanwege de lengte en flexibiliteit. Maar mijn hamster heeft het na een nacht al zulke grote gaten in geknaagd dat hij niet meer bruikbaar is. Helaas, want ik had zo'n goede hoop.

8 / 10
Kim 16 Oktober 2020

Goed product, wel makkelijk knaagbaar en de randjes zijn scherp.

6 / 10
Chaima 19 Juli 2020

Mijn hamster was er dol op MAAR heeft hem binnen de kortste keren helemaal kapot geknaagd. Niet bepaald veilig dus, aangezien hij van zacht plastic is... Als je hamster niet zo'n knager is zou je het erop kunnen wagen..

10 / 10
Sofyan 21 September 2019

De tunnel is echt super leuk, mijn hamster is er gek op.

8 / 10
Amy 01 September 2019

Gekocht voor mijn hamster en ik was er direct erg blij mee. Uitgerekt is de tunnel lekker lang en het ombuigen in verschillende bochten is zeer gemakkelijk. Uitgerekt is de tunnel redelijk gemakkelijk schoon te spoelen. Eén nadeel is wel dat er na een van de eerste weken al een stukje uit was. Ik denk dat de hamster dat eruit heeft gebeten. Verder heb ik niet het idee dat de hamster het plastic gegeten heeft en denk ik dat ik het afgebroken stukje plastic tijdens het verschonen van het verblijf heb weggegooid. Maar los daarvan doet het product zeker wat het belooft, namelijk het verblijf van een leuke, zelf te maken tunnel voorzien.

10 / 10
Demy 05 Februari 2018

Fijne tunnel

10 / 10
Milou H. 02 Januari 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Jolanda 19 Oktober 2017

Echt leuke tunnel! Mijn ratten vinden het fantastisch! Ook mooi dat deze van kunststof is is makkelijk schoon te maken. Je kunt de tunnel echt ver uit kunnen rekken. Heel leuk!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »