Trixie Speeltunnel Uittrekbaar voor Knaagdieren & Fretten!
Speeltunnel Uittrekbaar voor Knaagdieren & Fretten! €5,99 €6,99

Speeltunnel Uittrekbaar voor Knaagdieren & Fretten!

€6,99 €5,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Speeltunnel Uittrekbaar voor Knaagdieren & Fretten!

Het spelen kan nu echt beginnen! Knaagdieren zijn dol op tunnels en deze tunnel kan uitgerekt worden tot wel 75 cm! Daarnaast is de tunnel ook buigzaam, waardoor deze in alle bochten gebogen kan worden. Heel veel speelplezier gewenst!

kunststof
uittrekbaar en buigzaam
vormvast

Deze tunnel kan in alle mogelijke bochten gebogen worden, waardoor er extra uitdaging wordt gecreëerd voor de dieren. Vooral Ratten en Fretten vinden dit soort tunnels geweldig om doorheen te rennen!

Voor de wat kleinere knaagdieren zoals Muizen en Dwerghamsters is het wel een hele ruime tunnel, toch kan dit ook leuk zijn, bijvoorbeeld voor een deels ondergrondse burcht. Voor Muizen kan de tunnel in kronkels gebogen worden en naar een hoger deel van het verblijf gezet worden. Op die manier moeten de dieren bijvoorbeeld door de tunnel om bij het hogere deel te komen. Voor hamsters gelieve laag te blijven, deze dieren zien namelijk geen diepte.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Diameter (ca): ø 10 cm
Afmetingen: 10 × 19-75 cm
Geschikt voor: Muis, Hamster, Gerbil, Rat | Fret
Bijzonderheden: -
Trixie Speeltunnel Uittrekbaar voor Knaagdieren & Fretten!
Reviews
8.8 / 10
(10)
10 / 10
Nicole wegkamp 23 Juni 2022

Geen ervaring nog hij was helaas te hoog , dus ga m volgende keer proberen te gebruiken als ik j het hok anders inricht Maar denk te groot voor mijn 80x50 hok

  • + Wel goed material
  • - Voor mt S. Nog erg groot

10 / 10
Rian 17 Juni 2022

Leuke buis, maar voor mijn hamster is het lastig om erop te klimmen, doordat ze geen grip heeft, maar ze loopt er wel graag doorheen.

6 / 10
Jonne 19 September 2021

Ik was eerst heel blij met de tunnel, vanwege de lengte en flexibiliteit. Maar mijn hamster heeft het na een nacht al zulke grote gaten in geknaagd dat hij niet meer bruikbaar is. Helaas, want ik had zo'n goede hoop.

8 / 10
Kim 16 Oktober 2020

Goed product, wel makkelijk knaagbaar en de randjes zijn scherp.

6 / 10
Chaima 19 Juli 2020

Mijn hamster was er dol op MAAR heeft hem binnen de kortste keren helemaal kapot geknaagd. Niet bepaald veilig dus, aangezien hij van zacht plastic is... Als je hamster niet zo'n knager is zou je het erop kunnen wagen..

10 / 10
Sofyan 21 September 2019

De tunnel is echt super leuk, mijn hamster is er gek op.

8 / 10
Amy 01 September 2019

Gekocht voor mijn hamster en ik was er direct erg blij mee. Uitgerekt is de tunnel lekker lang en het ombuigen in verschillende bochten is zeer gemakkelijk. Uitgerekt is de tunnel redelijk gemakkelijk schoon te spoelen. Eén nadeel is wel dat er na een van de eerste weken al een stukje uit was. Ik denk dat de hamster dat eruit heeft gebeten. Verder heb ik niet het idee dat de hamster het plastic gegeten heeft en denk ik dat ik het afgebroken stukje plastic tijdens het verschonen van het verblijf heb weggegooid. Maar los daarvan doet het product zeker wat het belooft, namelijk het verblijf van een leuke, zelf te maken tunnel voorzien.

10 / 10
Demy 05 Februari 2018

Fijne tunnel

10 / 10
Milou H. 02 Januari 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Jolanda 19 Oktober 2017

Echt leuke tunnel! Mijn ratten vinden het fantastisch! Ook mooi dat deze van kunststof is is makkelijk schoon te maken. Je kunt de tunnel echt ver uit kunnen rekken. Heel leuk!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »