Knaagdier Kruidenier Hazelnootbladeren
Hazelnootbladeren €1,99 €2,99

Hazelnootbladeren

€2,99 €1,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaagdier Kruidenier Hazelnootbladeren

De Hazelnootbladeren zijn van de hoogste kwaliteit. Op een zorgvuldige manier gedroogd zodat uw knaagdier van de beste kwaliteit Hazelnootbladeren kan genieten. Magische krachten zijn sinds de oudheid toegeschreven aan hazelnootbomen. De Hazelnootbladeren hebben een positief effect op het gehele lichaam.

Geschiedenis van de Hazelnoot plant
De zaden van deze struik, die zich in een harde dop bevinden, zijn een geliefd   voedingsmiddel, maar er kan ook olie uit worden geperst. Vooral de bladeren en bast werden veel ingezet als geneesmiddel, bijvoorbeeld voor aandoeningen aan de aderen of het vaatstelsel. Ook bij lever- en galklachten worden ze soms toegepast.

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. Vocht is slecht voor de kwaliteit van kruiden. Als er vocht bij kruiden komt kunnen deze gaan schimmelen. Daarom worden onze kruiden nooit in plastic verpakt en enkel in papier.

! Kruiden mogen niet bewaard worden in plastic.

Fijn om te weten

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersVoor vers en ambachtelijk gedroogde kruiden van de hoogste kwaliteit bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op het juiste adres! In onze kruidenwinkel vindt u verschillende soorten gedroogde kruiden, bladeren en bloemen.

Kruiden zijn een mooie toevoeging op het dagelijkse menu van uw knaagdier of konijn. Hoeveel kruiden u geeft hangt sterk af van het soort dier. Zo zullen Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes zeer graag en veel kruiden eten.

De kruidenmengelingen van de Knaagdier Kruidenier® bevatten enkel de 1e klas kwaliteit Blaadjes, steeltjes en bloemen. Zorgvuldig verpakt in een speciale papieren (voedsel) verpakking. Direct vanuit de kruidenier, dus geen tussen leveranciers. Dit laatste garandeert een optimale versheid van de kruiden. Bij ons worden de kruiden in een speciale donkere ruimte bewaard.

Wij hebben bewust voor papier gekozen om niet alleen de versheid van de kruiden te ondersteunen maar ook dat van het milieu. Daarnaast schermt de papieren zak beter af voor licht en laat de kruiden ademen. Een verstikkende plastic zak komt de kwaliteit niet ten goede van de kruiden.

altijd vers knaagdier voerALTIJD VERSE KNAAGDIER KRUIDEN!

Als specialist op het gebied van knaagdier voeding profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Wij letten wel op de details zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop & opslag beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Daarnaast worden al onze kruiden op de juiste manier bewaard, namelijk donker en droog zonder inval van zonlicht wat de voedingswaarde kan aantasten.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 100 gram
Samenstelling: 100% Natuurlijk Gedroogde Hazelnoot Bladeren
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster,. Gerbil, Rat, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdier Kruidenier Hazelnootbladeren
Reviews
10 / 10
yvonne van langeveld 08 September 2022

Mijn konijnen vinden echt heel erg lekker mijn hamster geloof ik niet maat sta wel erg mooi in je bak

10 / 10
Rita Hofland 26 Juli 2022

Konijnen vinden het heerlijk

  • + Gezonde lekkernij

10 / 10
Elena 31 Mei 2022

Goed verpakt, en mijn hamster is er dol op!

10 / 10
Mariëlle 22 April 2022

De heren Henry en Kilian Jones zijn dol op de hazelnootbladeren! Ze maken er bijna ruzie om!

10 / 10
Jhc 01 April 2020

De cavia, 's binden het lekker en ik vond 't beter betaalbaar dan vele andere gedroogde planten/kruiden

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »