JR Farm Knabbel Knaaghout Hazelnoot
Knabbel Knaaghout Hazelnoot €2,99 €4,99

Knabbel Knaaghout Hazelnoot

€4,99 €2,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Knabbel Knaaghout Hazelnoot: Puur Knaagplezier voor Knaagdieren & Konijnen

Vers gesneden en gedroogd knabbel hout van de hazelnootboom voor knaagdieren. Trakteer je knaagdieren en konijnen op het natuurlijke genot van JR Farm Knabbel Hout Hazelnoot die hun natuurlijke knaaggedrag stimuleert. Deze houten hazelnoothoutjes bieden niet alleen vermakelijk knaagplezier, maar dragen ook bij aan de tandverzorging en de verrijking van hun leefomgeving.

Natuurlijk Plezier: Gemaakt van hoogwaardig hazelnoot hout zonder enige toevoeging van kunstmatige ingrediënten
Knaaggedrag Stimuleren: De textuur en vorm van de hazelnoot houten stukken dagen het natuurlijke knaaggedrag van je huisdieren uit
 Tandverzorging: Het knabbelen op de hazelnoot houten stukken helpt bij het natuurlijk afslijten van de tanden, wat belangrijk is voor hun mondgezondheid.

De JR Farm Knabbel Hout Hazelnoot biedt een authentieke knaagervaring vergelijkbaar met het knagen aan takken en hout in de natuur. Het prikkelt niet alleen hun zintuigen en knaaggedrag, maar draagt ook bij aan het op natuurlijke wijze onderhouden van hun tanden.

Knaaghout van de Hazelnoot combineert stevigheid met smaak, wat het een duurzame en smakelijke keuze maakt voor je knaaglustige vriendjes. Hazelnoothout heeft een stevige textuur. Het biedt een goede weerstand voor knaagdieren en konijnen die graag actief knagen. Hazelnoothout heeft een karakteristieke smaak die de dieren kunnen waarderen.

Gun je knaagdieren en konijnen een stukje puur plezier met de JR Farm Knabbel Hout Hazelnoot. Geniet van het schouwspel terwijl ze zich vermaken, hun tanden verzorgen en tegelijkertijd genieten van een smakelijke en gezonde knaagervaring.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Specificaties
Inhoud (ca): 40 gram
Samenstelling: Hazelnoot Hout
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Knabbel Knaaghout Hazelnoot
Reviews
10 / 10
Petra Stoutemans 15 Februari 2023

Mijn cavia’s zijn er dol op

10 / 10
M 17 Februari 2021

Goed bevallen dit knabbelhout bij de twee Engelse muizen van mijn dochter. Levering snel. Helemaal tevreden.

10 / 10
Ellen 01 April 2020

Hele leuke kleine takjes om het hamsterverblijf ermee te versieren en hij kan er ook lekker aan knabbelen. Men dwerghamstertje vind het heerlijk om eraan te knabbelen.

10 / 10
marjolein 01 Februari 2020

De hamsters vinden het lekker. Ze knabbelen er regelmatig aan.

10 / 10
Frank 01 Oktober 2018

Mijn rusje was erg blij met zijn stokjes. Hij knabbelt er regelmatig aan en sleept ze zijn hele hok door.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »