Trixie Hoekhuis Spijkervrij Knaagdier & Konijn Thore
Hoekhuis Spijkervrij Knaagdier & Konijn Thore €39,99 €44,99

Hoekhuis Spijkervrij Knaagdier & Konijn Thore

€44,99 €39,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Welkom in het gezellige en handige Hoekhuis Knaagdier Thore, speciaal ontworpen voor onze ondeugende knaagvrienden en schattige konijnen!

Dit hoekhuis is de perfecte oplossing als het aankomt op efficiëntie in het verblijf. Het past eenvoudig en veilig in een hoek, waardoor het kostbare ruimte bespaart. Slim, hè?

Een hoekhuis is ideaal als het gaat om efficiëntie in het verblijf. He thuis is eenvoudig en veilig in een hoek te plaatsen, waardoor het minder ruimte inneemt in het verblijf. Dankzij het platte dak kunnen de dieren deze als zit/ligplateau gebruiken of als uitkijkplek over hun domein! Natuurlijk is een plat dan ook ideaal om een voer of waterbakje op te plaatsen.

 Gemaakt van 100% natuurhout
 Ruimte besparend dankzij efficiënte hoekvorm
 Twee in/uitgangen voor een veilig gevoel
100% spijkervrij

En laten we het dak niet vergeten! Het is lekker plat en fungeert als een knus zit- en ligplateau voor je harige huisgenoten. Vanaf daar kunnen ze hun domein bewonderen en de baas spelen over hun koninkrijk. Bovendien is het platte dak ook de ideale plek om een voer- of waterbakje neer te zetten. Wie had gedacht dat een dak zo veelzijdig kon zijn?

Maar dat is nog niet alles! Het Hoekhuis Knaagdier Thore is gemaakt van 100% natuurhout, omdat we alleen het beste willen voor onze knaagvrienden. Geen zorgen over scherpe spijkers, want dit huis is 100% spijkervrij. Veiligheid staat voorop!

En laten we de in- en uitgangen niet vergeten. We begrijpen hoe belangrijk het is voor onze dappere vluchtdieren om opties te hebben. Daarom hebben we niet één, maar twee in- en uitgangen in dit hoekhuis geïntegreerd. Stel je voor dat je schrikt van een onverwacht geluid of dat je even genoeg hebt van je drukke kamergenoten. Met deze extra ontsnappingsroute kunnen ze op een veilige manier het huis verlaten. Handig, toch?

Dus waar wacht je nog op? Geef je knaagvrienden en konijnen het knusse en praktische Hoekhuis Knaagdier Thore! Ze zullen dol zijn op hun nieuwe hoekje en jij kunt genieten van een opgeruimd verblijf. Het is tijd om je huisdiervrienden een veilige en gezellige plek te bieden waar ze zich helemaal thuis kunnen voelen. Haal nu het Hoekhuis Knaagdier Thore in huis en geef ze een reden om te knagen van vreugde!

Specificaties
Afmetingen (ca): 30 × 30 x 18 cm | 40 x 40 x 23 cm
Openingen (ca): ø 10 x 13 cm | ø 14 x 16 cm
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Hoekhuis Spijkervrij Knaagdier & Konijn Thore
Reviews
10 / 10
Linda 02 April 2024

Mijn dwerg konijnen vinden dit huisje helemaal geweldig! het staat ook super mooi in het hok en het is leuk dat ze er aan 2 kanten in en uit kunnen. Daarbij kun je het huisje ook makkelijk in elkaar zetten maar ook uit elkaar halen en op elke plek in het hok neerzetten, Zeker aanrader!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »