Trixie Grassy Konijnenhuis 45 cm
Grassy Konijnenhuis 45 cm €24,99 €29,99

Grassy Konijnenhuis 45 cm

€29,99 €24,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Grassy Konijnenhuis 45 cm voor Knaagdieren & Konijnen!

Dit mooie ruime grashuis is ideaal geschikt voor de grotere knaagdieren zoals Cavia's en Chinchilla's, maar ook voor konijnen. Het huis heeft dankzij het natuurlijke materiaal een goede ventilatie en ademt, waardoor het niet benauwd wordt voor de dieren. Dankzij de twee in/uitgangen hebben de dieren een veilig gevoel omdat ze via meerdere kanten kunnen vluchten als ze schrikken en voor groepsdieren is het fijn als een dier het huis via een andere uitgang kan verlaten mocht er onenigheid ontstaan.

 100% Natuurlijk materiaal
 Luchtig en goed geventileerd
 Twee in/uitgangen geven een veilig gevoel

Wat is het voordeel van een knabbelbaar huisje?

Ook is het huisje knabbelbaar, dus mochten de dieren behoefte hebben om te knabbelen dan kunnen ze veilig aan het huisje knabbelen. Veel knaagdieren vinden het leuk om hun huisje "om te bouwen". Dat wil zeggen zo hier en daar een extra in of uitgang erbij maken of de huidige ingang iets groter maken. Met dit grashuisje is dat mogelijk en dat zorgt er weer voor dat de dieren hun natuurlijk gedrag kunnen vertonen. Wat niet wil zeggen dat er alleen maar grashuisjes in het verblijf zouden moeten staan, maar als variatie is het zeker een aanrader!

Voor welke knaagdieren is het Grashuis geschikt?

Dit is een vrij groot grashuis dat geschikt is voor de grotere knaagdieren zoals Cavia's, Konijnen, Chinchilla's, maar ook Degoes (groepsdieren). Degoes leven bijvoorbeeld graag in groepen bij elkaar en slapen ook graag met elkaar. Een huisje dat net groot genoeg is voor één degoe is eigenlijk te klein, omdat de dieren de mogelijkheid moeten hebben om samen te kunnen slapen.

Natuurlijke inrichting

Specificaties
Afmetingen (ca): 45 × 27 x 22 cm
Openingen (ca): ø 12 x 13 cm
Materiaal: Gras
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Grassy Konijnenhuis 45 cm
Reviews
10 / 10
L 26 Juli 2023

Dit is het favoriet van onze konijnen. Het word zowel gebruikt als zitplek, verstopplek en een lekkere knaag snack. Daarnaast gebruiken wij het ook om de konijnen van buiten naar hun hok te transporteren. Zowaar een konijnen taxi! Wel hebben wij, i.v.m het transporteren iets steviger vastgemaakt met een extra stukje touw omdat het was losjes in elkaar zat.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »