Trixie Indoor C&C Ren 140 cm
Indoor C&C Ren 140 cm €29,99

Indoor C&C Ren 140 cm

€29,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Indoor C&C Ren 140 cm voor Cavia's

Wat ons betreft is dit één van de beste verblijven voor Cavia's en Konijnen! Het indoor C&C verblijf is eindeloos uitbreidbaar voor de dieren en daarmee een zeer flexibel verblijf. Doormiddel van extra panelen kunnen de panelen verhoogd worden, dit is vooral aan te raden voor konijnen, zodat ze er niet overheen springen. Voor Cavia's is de lage variant geschikt. Het verblijf is verder uitbreidbaar met zowel tralie- als ook dichte metalen panelen. Ook zijn er handige hoezen verkrijgbaar en fleece dekens als bodembedekking.

 Eindeloos uitbreidbaar
 Ideaal voor Cavia's & Konijnen
Gemaakt van metaal en gepoedercoat kunststof
x  Exclusief Bodemhoes

Cavia's en Konijnen hebben de ruimte nodig. Dankzij het C&C verblijf is dat nu makkelijker dan ooit. De panelen kunnen los besteld worden om uit te breiden, maar ook om delen van de huiskamer (kabels, planten) af te schermen voor de dieren.

De traliepanelen bestaan uit gepoedercoat kunststof panelen met metalen tralies. De dichte panelen zijn gemaakt van metaal.

Is het mogelijk om de bovenkant van de ren dicht te maken met panelen?

Het is ook mogelijk om de bovenkant van de ren dicht te maken met de panelen, maar dan zal er wel rekening gehouden moeten worden met het midden van het ontstane plafond. Een groot oppervlak als plafond kan namelijk inzakken, dus mogelijk zal er nog een tussenmuurtje gemaakt moeten worden in het midden om het plafond te ondersteunen.

Gebruiksaanwijzing Indoor C&C Ren

Klik de ren in elkaar en deze is klaar voor gebruik! Voor konijnen raden we wel aan om de ren op te bouwen in twee lagen, hiervoor zijn extra panelen nodig, zodat de dieren er niet uit kunnen springen.

Specificaties
Afmetingen: 140 × 70 × 35 cm
Tralie Afstand (ca): 1,5-2 cm
Materiaal: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia, Konijn
Bijzonderheden: -
Trixie Indoor C&C Ren 140 cm
Knaagdier pakketten
Indoor C&C Ren + Bodemhoes
Reviews
6 / 10
nick Vandeplassche 01 Januari 2024

Een goede budget ren. Gemakkelijk in elkaar te steken en af te breken, goede kwaliteit behalve de blokjes die uitgerokken geraken en dan hun samenhoudbaarheid verliezen. De plastiek beklede panelen zijn moeilijk te reinigen als er vuil en urine tussen de naad en de stang komt

10 / 10
Martine Timmerman 16 September 2022

Mooie, open kooi. Makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben er erg blij mee.

10 / 10
Els 20 Juli 2022

Goed produkt, prima prijs/kwaliteit verhouding.

  • + Makkelijk monteren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »