Trixie Indoor Cavia Ren
Indoor Cavia Ren €109,99 €119,95

Indoor Cavia Ren

€119,95 €109,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Indoor Cavia Ren - Een Koninkrijk voor Jouw Verwende Cavia's!

Stel je voor, een luxueuze slaapkamer speciaal ontworpen voor jouw pluizige vriendjes. Dat is precies wat de Indoor Ren voor Cavia's van Trixie biedt! Deze ren is de perfecte plek voor jouw cavia's om te ontspannen en te genieten van hun koninklijke leven.

De Indoor Ren voor Cavia's van Trixie is ideaal als slaapkamer voor de dieren. De voorwand is gemaakt van uitneembaar plexiglas. De toegangsdeur aan de zijkant is afsluitbaar en de ren is eenvoudig te koppelen aan de Indoor Ren 62481 van Trixie. De leefruimte dankzij beide rennen is eenvoudig te vergroten. Zeer flexibel! De indoor ren heeft een uitneembare bak van kunststof, waardoor de vloer beschermd blijft en het verschonen in een handomdraai gebeurt.

De afmetingen zijn minimaal 100 x 60 cm groot en is 30 cm hoog, de ren is in twee formaten verkrijgbaar.

Extra ruimte om vrij te lopen
Veilige plek om vrij te lopen
Plexiglas (uitneembaar) zorgt voor extra zicht
Met in en uitloop deurtje

Met een uitneembare plexiglas voorwand kunnen jouw cavia's naar hartenlust naar buiten gluren en de wereld om hen heen bewonderen. En dankzij het afsluitbare toegangsdeurtje aan de zijkant kunnen ze veilig in en uit hun koninkrijk stappen. Maar dat is niet alles! Deze ren kan ook eenvoudig worden gekoppeld aan de Indoor Ren 62481 van Trixie, waardoor de leefruimte van jouw cavia's moeiteloos kan worden vergroot. Flexibiliteit ten top!

Deze indoor ren is niet alleen een ruimte om vrij rond te rennen, maar ook een veilige haven voor jouw cavia's. Met een uitneembare kunststof bak blijft de vloer beschermd en is het schoonmaken een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met troep en rommel!

Met afmetingen van minimaal 100 x 60 cm en een hoogte van 30 cm, biedt deze ren voldoende ruimte voor jouw vorstelijke huisdieren om te spelen, rennen en relaxen. En alsof dat nog niet genoeg is, is de ren verkrijgbaar in twee verschillende formaten, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij de koninklijke behoeften van jouw cavia's.

Dus geef jouw cavia's de koninklijke behandeling die ze verdienen met deze Indoor Cavia Ren. Ze zullen rondspringen van vreugde en zich als echte vorsten en vorstinnen voelen in hun knusse koninkrijk. Het is tijd om jouw cavia's te laten regeren in stijl!

Specificaties
Afmeting (ca): 100 × 60 × 30 cm | 114 × 74 × 30 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia
Bijzonderheden: -
Trixie Indoor Cavia Ren
Knaagdier pakketten
Plus Indoor Ren
Reviews
4 / 10
Kleine grootte, middelmatige teleurstelling 02 Maart 2022

Ik moet zeggen dat dit toch wel heel krap is voor 2 cavia’s. Ik dacht dat er genoeg plaats ging zijn omdat er op de foto precies veel ruimte staat en wanneer ik het in de kamer gemeten heb, klopte het toch wel maar nu dat ik het geïnstalleerd heb.. toch wel moeilijk met 2 cavia’s. Ik denk dat dit beter voor een hamster zou zijn… Tenzij je het extra aanhangsel erbij koopt waardoor je meer plaats kan maken door het deurtje aan de rechterkant te openen. Vrij snel geïnstalleerd gekregen maar nog steeds wel een beetje teleurgesteld met het resultaat. Toch bedankt. (Denk er ook aan dat je een nieuwe methode moet vinden om je drinkbus vast te maken)

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »