Elmato Natuur Knabbel Knaaghout Wilg voor Knaagdieren & Konijnen!
Natuur Knabbel Knaaghout Wilg voor Knaagdieren & Konijnen! €4,99 €6,99

Natuur Knabbel Knaaghout Wilg voor Knaagdieren & Konijnen!

€6,99 €4,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Natuur Knabbel Knaaghout voor knaagdieren voor Knaagdieren & Konijnen!

Stel je voor: een smakelijk en natuurlijk knabbelavontuur voor je ondeugende knaagdieren! Ontdek het Natuur Knabbel Hout, het ultieme kauwplezier voor jouw geliefde knaagdieren en konijnen.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben. Vers gesneden en gedroogd knabbel hout voor knaagdieren. Het knabbelhout is afkomstig uit de wilg, noten en fruitboom.

100% Natuurlijk
Helpt bij het slijten van de tanden
Bevat vitaminen en mineralen
Gaat verveling tegen

Knaagdieren zijn soms actieve knabbelkampioenen, terwijl anderen wat minder interesse tonen in knaaghout. Het hangt deels af van hun smaak, maar ook van hun behoeften. Als een knaagdier geen sterke knaagbehoefte heeft omdat zijn tanden al goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere lekkernijen, dan zal hij wellicht minder aan knaaghout knabbelen. Maar dat betekent niet dat we ze niet moeten voorzien van natuurlijk knaaghout wanneer ze wél die behoefte hebben! En dat is precies waar ons Vers Gesneden en Gedroogd Knabbel Hout om de hoek komt kijken.

Dit knabbelhout is zorgvuldig geselecteerd uit wilgen, noten- en fruitbomen, en biedt een scala aan smaken en texturen om je knaagdieren te verwennen. 100% natuurlijk en vol met waardevolle vitaminen en mineralen, is dit hout niet alleen een lekkernij, maar ook een essentieel onderdeel van hun tandverzorging.

Wilgenhout is met zijn knapperige bast en sappige binnenkant een favoriete keuze voor alle knaagdieren en konijnen die graag actief knagen. Wilgenhout heeft een knapperige bast en een zachte kern. Het biedt een afwisselende textuur die knaagdieren en konijnen kunnen waarderen. Wilgenhout heeft een natuurlijke en lichte smaak, wat het aantrekkelijk maakt voor knaaglustige knaagdieren en konijnen.

Terwijl je kleine knaagdieren knagen aan dit heerlijke hout, helpen ze onbewust hun tanden te slijten, waardoor ze gezond en gelukkig blijven. Bovendien is het kauwen op knaaghout een geweldige manier om verveling tegen te gaan en hun natuurlijke kauwinstinct te bevredigen.

Dus waar wacht je nog op? Verwen je knaagdieren met het Natuur Knabbel Hout en zie hoe ze zich onderdompelen in een wereld van knaagplezier en smakelijke ontdekkingen. Je geeft ze niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook een gezonde en stimulerende activiteit die hun welzijn bevordert.

Het is tijd om te knabbelen, te slijten en te genieten van het beste dat de natuur te bieden heeft!

Is Knaaghout belangrijk voor knaagdieren?

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan hout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

wilgenhout knaagdier en konijn

Specificaties
Inhoud (ca): 10 stuks
Samenstelling: Wilgenhout
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Elmato Natuur Knabbel Knaaghout Wilg voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Rachel 02 November 2018

Mijn hamster is er dol op en knaagt er heel veel aan!

10 / 10
Rachel 26 Oktober 2018

Mijn hamster is er helemaal gek op en knaagt er heel veel aan. Zeker een aanrader!

10 / 10
Ine Smolders 07 December 2016

Past mooi in mijn natuurlijke kooi. Mijn dwerghamstertje knaagt hier vaak aan.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »