Trixie Wooden Running Wheel with Cork
Wooden Running Wheel with Cork €16,99 €19,99

Wooden Running Wheel with Cork

€19,99 €16,99
In stock
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Have a question?

Have a question?

Have a question about this product? Please feel free to contact us, we will be happy to help you!

Product description

Trixie Wooden Running Wheel for Rodents!

The Trixie Wooden Running Wheel is an ideal running wheel for rodents. The running wheel is made entirely of untreated natural wood. It has a soft, almost soothing color that will suit any residence. The running wheel has a very pleasant and above all safe running surface, thanks to the cork. This wide cork tread ensures that your rodent has grip. Furthermore, the Trixie Wooden Running Wheel stands on a wide, very sturdy base. You can easily place the wheel at any desired place in the accommodation.

Wooden running wheels generally turn more heavily than plastic running wheels. Animals that are used to a plastic running wheel sometimes have to get used to a wooden running wheel because they have to put in more effort to get it around. Some hamsters have more perseverance for this than others, for that reason we cannot guarantee that all hamsters can get around this running wheel.

Advantages Trixie Wooden Running Wheel

Made of untreated natural wood
The running wheel turns silently thanks to the ball bearing, but the turning mechanism is clearly audible
Tread is made of cork and therefore the animals have optimal grip while running
Softer tread thanks to the cork covering
Stands firm and stable thanks to the wide foot

Cons Trixie Wooden Running Wheel

- Wooden running wheels are less easy to clean than plastic running wheels. For example, a special Urine Spray can be used for this.
- Some hamsters can't turn the running wheel due to stiffness or the center of gravity
- Wood is a natural product that works. The running wheel is not balanced.
- Wheel can start making noise

running wheels for rodents such as mouse, dwarf hamster, hamster, gerbil, rat, chinchilla, degu

Specifications
Diameter (approx): ø 21 cm | ø 28 cm | ø 33 cm
Dimensions (approx): 22 x 10 x 25 cm (lxwxh) | 29 x 13 x 32 cm (lxwxh) | 36.5 x 33.5 x 8cm | Tread 8 cm
Material: Wood Cunninghamia lanceolata / origin: China
Suitable for: Rodents, Mouse, Dwarf Hamster, Hamster, Gerbil, Rat
Particularities: -
Trixie Wooden Running Wheel with Cork
Rodent packages
Plus CSI Urine Spray
Reviews
8.9 / 10
(29)
10 / 10
Cindy 10 April 2023

Tot nu toe nog erg tevreden. Hij gaat heel soepel. En hij maakt bijna geen geluid. Hoop dat hij wat langer meegaat dan de andere loopwielen die ik heb gehad

10 / 10
Marjolein 24 January 2023

Mijn hamstertje van ongeveer 6 weken oud kan goed rennen op dit rad. Ze had hiervoor een ander houten rad, maar die was volgens mij te zwaar voor haar. Ze durfde er niet op door te rennen. Ze remde de hele tijd af. Op deze gaat het wel heel goed. Jammere is wel dat ze er op poept en plast. Dus ik hoop dat ie lang meegaat. Maar daar kan ik nu nog niks over zeggen.

10 / 10
Marion 29 September 2022

Mooi houten rad met zachte binnenkant. Onze ratten vinden m top.

  • + Mooie look doordat t niet plastic is
  • - Urine kan wel in de binnenkant trekken, wat je bij een plastic variant niet hebt.

10 / 10
Lucas Helmer 19 September 2022

Goed voor binnen. Voor buiten in de kooi is het niet sterk genoeg. Misschien een laklaag????

  • + Mooi looprad

10 / 10
Indy Klooster 17 August 2022

Heel goed en leuk! Staat mooi in het verblijf!

  • + Hij maakt heel weinig geluid dus dat is top, hij staat in mijn slaapkamer dus snachts niet zo veel geluid. Hij staat mooi in het hok en geeft een natuur achtige look
  • - Als hij rond draait dan wiebelt hij heen en weer. Niet perse last van maar wel een klein min puntje . Voor de rest ben ik er super blij mee!

6 / 10
Anoniem :) 06 August 2022

Het is opzich wel een prima looprad, alleen als je hamster zijn/haar behoeftes doet in het loopwiel, is het niet aanteraden. Veder is er een beetje water op gekomen waardoor het onderste plankje nu misvormd is en het loopwiel ging naar een paar maanden heel erg naar voor buigen, daardoor is nu zit er nog maar 1cm ruimte tussen het rad zelf en het houten onderstuk. Veder prima producht en wel tevreden over

10 / 10
Rian 17 June 2022

Super mooi wiel, alleen omdat mijn hamster plast tijdens het rennen onhandig met schoonmaken, je zou m kunnen lakken, maar toen was het kurk al bol... maar toch 5 sterren, want gebruik m nu als zandbak. En als je knaagdier er niet in plast heb je echt een mooi wiel, die van ons maakte geen geluid.

10 / 10
Danny 05 April 2022

Super snel geregeld

  • + Snel bezorgd

10 / 10
Haris 31 August 2021

Goed wiel! Mijn dwerghamster begon er meteen op te lopen en haar rug is recht

4 / 10
Shevaun 31 August 2021

Mooi loopwiel om te zien en de afmetingen zijn perfect voor een hamster of gerbil. Helaas maakt het wiel ontzettend veel geluid en is de kwaliteit niet goed. De kurk wordt door fanatieke knagertjes eruit gesloopt.

8 / 10
sylke rijkse 29 June 2021

hij was in het begin heel steel en fijn! en hij had er echt plezier van alleen nu heeft hij bijna al het kurk eruit geknaagd. en doordat hij niet meer heel goed vast zit door dat e schroef niet helemaal goed vast is gezet draait hij ook op een punt niet goed en moet i echt moeite doen op hem te draaien. maar in het begin is het zeker een goed rad!

10 / 10
Esther 27 December 2020

Geweldig rad! Mijn goudhamster is er niet uit te krijgen. Het rad is erg stil en veilig omdat hij dicht is. Mijn hamster plast er wel in maar ik heb een 2e rad gekocht en ik heb csi urine verwijderaar en deze spuit ik dan ruim op het kurk wat in het radje zit. Geur gaat eruit en ik wissel dus de radjes af zodat de andere goed kan drogen.

8 / 10
Romy 01 September 2020

De hamster vond het rad zo leuk dat ze het kurk helemaal kapot heeft geknaagd.

10 / 10
natalia 05 July 2020

Geweldig voor mijn rusje. Maakt weinig tot geen geluid en draait heel soepel.

10 / 10
Kelly 01 July 2020

Zeer veilig!

6 / 10
tim 01 June 2020

erg stil vergeleken met de metalen looprad, alleen mijn gerbils knagen de houten helemaal kapot. Nu een plastic radje proberen en anders een aluminium radje

10 / 10
Bianca 01 June 2020

Mijn hamsters zijn er dol.op, ik heb wel het 21cm model,

4 / 10
Kim 01 May 2020

Opnieuw moeten bestellen omdat na 2/3 maanden hij te stroef draaide en mijn dwerghamster hem niet meer vooruit kreeg. Nu een nieuwe die niet recht is gelijmd en draait dus om zijn as... maar goed... hij loopt wel weer soepel.

10 / 10
H 01 May 2020

Onlangs dit looprad 28 cm aangeschaft voor onze goudhamster. De hamster woont in de slaapkamer van onze dochter, we waren dan ook op zoek naar een geruisloos looprad. Op aanraden van de hamster verkoopster kwamen we uit op dit rad. Eerst nog even wel in de lak gezet, zodat eventuele urine er niet direct in zou trekken. Wat we terug krijgen van onze dochter is, is dat ze het rad niet hoort, alleen het getrappel van de pootjes. Het rad zelf is geruisloos en loopt soepel. Houd er wel rekening mee, dat het rad zelf een afmeting heeft van 28 cm, mét voet komt het op een hoogte van 33 cm.

10 / 10
Mariëlle 05 February 2020

Fijn looprad, mijn hamster rent er graag in dan het andere looprad wat ik had aangeschaft. Het is alleen wat lastiger schoonmaken door het kurk maar heb wel het idee dat hij hier minder in plast dan de variant zonder kurk :)

10 / 10
Femke 02 November 2019

Mooi rad

8 / 10
Cristian 02 September 2019

Fantastisch, onze hamster is er helemaal weg van, maar het wiel is niet helemaal gecentreerd. Het is een beetje scheef.

10 / 10
Marije 06 March 2019

Ben er erg blij mee en me hamster ook. Ook erg snelle levering. het radje zelf is ook erg stil waardoor ik alleen de pootjes hoor.

8 / 10
Luna 06 March 2019

Na de eerste dag wat stroef gedraaid te hebben, hebben de hamsters het door en draait hij perfect!

10 / 10
Swift 14 February 2019

Perfect

10 / 10
William 14 February 2019

Good

10 / 10
Stephanie 01 April 2018

Heel stil

10 / 10
dot k. 01 February 2018

Het rad is groter dan hij in eerste instantie op de foto lijkt. Mijn hamster vindt het geweldig, dus dat is het niet, maar goed om je bewust van te zijn.

6 / 10
Heidi 14 October 2017

Stilste looprad OOIT! ... maar ... mijn hamsters plassen in hun looprad en dus na 1.5 week was de stank niet meer te doen. Heb dit radje proberen proper maken met lauw water en ik was héél voorzichtig om niet méér dan nodig nat te maken (hout + water..) Het rad was na één kuisbeurt kapot. De lijm kwam los en het was gewoon niet meer te redden. Zeer jammer!! Misschien dat het met de CSI Spray wél te kuisen is (die heb ik ondertussen thuis staan) maar ik durf het niet riskeren deze opnieuw te bestellen.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »