Carefresh Ultra 10L for rodents
Ultra 10L for rodents €6,99 €7,50

Ultra 10L for rodents

€7,50 €6,99
In stock
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Information

Carefresh Ultra 10L for rodents

Carefresh Ultra 10L is a natural ground cover in a brilliant white color. Carefresh Ultra is made from cellulose fibers. These fibers originate from organic cultivation. Carefresh Ultra is also 2.5 times more absorbent than usual ground covers. In addition, Carefresh Ultra is dust-free and therefore healthy for the airways of rodents. With this special ground cover from Carefresh you have the best quality! The cellulose fibers used for this purpose are very soft and give your rodent an extremely warm feeling in its stay and nest. A natural and soft white background can also positively influence the mood.

The Carefresh Ultra ground covering convinces with its practical properties the entire range. For example, cellulose fibers absorb 2.5 times better than conventional soil coverings. Carefresh Ultra is also 99% dust-free, which is very positive for the airways of your rodent. Carefresh has a special odor control, which regulates odors for up to five days (large rodents). Thus no unpleasant odors spread through the house.

The cellulose fibers are biodegradable and therefore environmentally friendly. In this way not only your rodent is completely taken care of, but also good for nature.

Advantages of Carefresh Ultra:

 • Superior odor control
 • Can absorb up to three times its own weight of moisture
 • It lasts more than two times longer than wood shavings
 • Is safe for humans and animals, without aromatic oils and toxic or harmful substances
 • Offers Small animals natural comfort
 • Environmentally friendly and can be disposed of with green waste

Instructions for use Carefresh Ultra

Fill the stay until the bottom is completely covered with Carefresh Ultra. The layer should be at least 5 cm so that the ground cover covers the bottom of the stay well and can absorb it well. Below is a table in which we have indicated how many liters you need approximately per change.

Size

residence

Required soil

low 5 cm

50 x 30 x 30 7.5 liters
60 x 30 x 30 9 liters
80 x 40 x 40 16 liters
100 x 50 x 50 25 liters

 

Save Save Save

Specifications
Materiaal: -
Liter: -
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Carefresh Ultra 10L for rodents
Reviews
9.6 / 10
(5)
10 / 10
rosa 09 January 2018

wat een leuk spul! veel van gehoord dus was heel erg benieuwd! het is lekker zacht en ziet er leuk uit! mijn ene hamster vind dit spul super fijn en heeft ook meteen met een tevreden snoet een holletje gemaakt! mijn nieuwe hamster (vandaag gehaald) is er vast ook wel blij mee! ze is alleen nog niet tam en schuw dus heb nog geen complimenten van haar kant gehoord ;)
heel erg bedankt voor het plaatsen van dit product!

8 / 10
Kitty 09 January 2016

Ik heb heel veel van Carefresh gehoord, en het was allemaal zeer positief, dus ik besloot het zelf te bestellen en wauw. Ik was ten eerste verbaasd hoe klein de verpakking was; ik wist wel dat het 10 liter was maar toch. Er zijn geen grotere pakken te koop helaas :(. Ik was heel benieuwd hoe het aanvoelde, maar toevallig moest ik op die dag de hamsterkooi schoonmaken en als bodembedekking gebruikte ik natuurlijk Carefresh, en nu komt het positieve: het ging HEEL makkelijk uitelkaar, geeft niet echt veel troep want het zijn allemaal stukken zachte karton of zo en dat kun je heel gemakkelijk bij elkaar rapen. Het is heerlijk zacht en warm. Ik ben tevreden! Conslusie: het is een lekker zachte, warme en ook mooie bodembedekking, het enige nadeel is dus dat er geen grote verpakkingen te koop zijn, maar de bedekker zelf geef ik een hele, hele dikke 10!

10 / 10
Kitty 02 December 2015

Fantastisch! Heerlijk zacht! Helemaal niet stoffig, mijn hamster vindt het geweldig om er in te slapen. Kleine zak, ik zou er 2 bestellen. Mooie frisse kleur. Ik bestelde voor het eerst carefresh en dat zal zeker niet de laatste keer zijn..

10 / 10
Samantha 06 September 2015

Ik gebruik de Carefresh Ultra nu al een tijdje en ik ben er heel tevreden over. Ik vind vooral de witte kleur heel mooi. Af en toe wissel ik af met een andere kleur, maar de ultra vind ik toch wel het mooiste. Ik had het ook snel in huis!

10 / 10
Phoebe 16 June 2015

Heb het nu voor het eerst voor mijn hamster gekocht. Heel fijn spul! Mijn hamster vind het fijn om er nestjes me te bouwen en er lekker in te liggen. Stuk zachter als zaagsel en blijft langer fris. Ruikt een klein beetje apart als je dichtbij komt, maar heb je verder geen last van. Vind het ook heel fijn dat het stofvrij is. Van zaagsel moest ik altijd niezen en hierbij niet. Stuk prettiger voor mij, en waarschijnlijk ook voor mijn hamster!

Combideals
Ultra Party Pack
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »