JR Farm Wilgenbal Bergweidehooi & Goudsbloem Foerageer Speelgoed
Wilgenbal Bergweidehooi & Goudsbloem Foerageer Speelgoed €7,99 €9,99

Wilgenbal Bergweidehooi & Goudsbloem Foerageer Speelgoed

€9,99 €7,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Wilgen Hooibal: Natuurlijk Foerageer Plezier voor Knaagdieren & Konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Geef je knaagdieren en konijnen een gezonde dosis plezier en uitdaging met de JR Farm Wilgen Hooibal. Dit natuurlijke foerageer speelgoed is speciaal ontworpen om het natuurlijke gedrag van je huisdieren na te bootsen en ze urenlang bezig te houden:

100% Natuurlijk: De JR Farm Wilgen Hooibal is gemaakt van 100% natuurlijk gedroogde wilgentakken, wat zorgt voor een veilig en gezond speelgoed. Geen kunstmatige toevoegingen, alleen puur natuurlijk materiaal
Tegen Verveling: Dit speelgoed is de ideale oplossing tegen verveling. Je knaagdieren moeten moeite doen om bij de heerlijke inhoud van bergweidehooi en goudsbloem te komen, wat hun nieuwsgierigheid en speelsheid zal stimuleren
Ondersteuning voor Tandjes: Knaagdieren hebben voortdurend behoefte om te knagen om hun tanden gezond te houden. De JR Farm Wilgen Hooibal biedt een veilige en natuurlijke manier om aan deze behoefte te voldoen
Foerageerplezier: De wilgenbal is niet alleen een traktatie, maar ook een uitdaging. Je knaagdieren en konijnen moeten moeite doen om bij het lekkers te komen, net zoals ze in het wild zouden moeten foerageren
 Bevordert Natuurlijk Gedrag: Door te spelen met de Wilgen Hooibal worden de natuurlijke instincten van je dieren gestimuleerd. Ze kunnen hun natuurlijke gedrag vertonen en blijven actief en gelukkig
 Diverse Toepassingen: Je kunt de Wilgen Hooibal gebruiken als speelgoed, maar het kan ook helpen bij het voorkomen of stoppen van probleemgedrag. Hang de bal op plaatsen waar je knaagdier knaagt om zijn aandacht af te leiden

Foerageer speelgoed zoals de JR Farm Wilgen Hooibal heeft talloze voordelen voor knaagdieren en konijnen, waaronder het stimuleren van natuurlijk gedrag, fysieke activiteit, en het voorkomen van verveling. Bied je dieren een leuk en uitdagend speelgoed dat hun welzijn verbetert en hun dagelijkse leven verrijkt.

Wilgenhout is met zijn knapperige bast en sappige binnenkant een favoriete keuze voor alle knaagdieren en konijnen die graag actief knagen. Wilgenhout heeft een knapperige bast en een zachte kern. Het biedt een afwisselende textuur die knaagdieren en konijnen kunnen waarderen. Wilgenhout heeft een natuurlijke en lichte smaak, wat het aantrekkelijk maakt voor knaaglustige knaagdieren en konijnen.

Kan de wilgenbal gebruikt worden als foerageer speelgoed?

Jaa zeker! Deze leuke wilgenbal is namelijk gevuld met heerlijke bergweidehooi en goudsbloem en de dieren moeten moeite doen om bij de lekkere appel te komen. Deze uitdaging hebben ze in het wild ook als ze foerageren naar eten. De lekkerste hapjes zijn vaak het lastigste om bij te komen en dat geeft heerlijk veel uitdaging en gaat verveling tegen!

Kan de wilgenbal probleemgedrag voorkomen?

De wilgenbal gaat enerzijds verveling tegen, maar anderzijds kan deze ook probleemgedrag helpen voorkomen of zelfs stoppen. Mocht uw knaagdier bijvoorbeeld in de kooi probleemgedrag vertonen door aan delen van de kooi te knagen, hangt u deze wilgenbal dan op deze plek. Elke keer als het dier op die plek het gedrag zal willen vertonen komt hij in aanraking met de bal waardoor zijn aandacht wordt afgeleid van het oorspronkelijke gedrag. Kortom de bal leidt het dier af van het probleemgedrag.

wilgenbal met bergweidehooi en goudsbloem

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Specificaties
Inhoud (ca): 80 gram
Samenstelling: Wilg 50%, bergweidehooi 40%, goudsbloembloesem 10%
Analyse: Eiwit 11,2%, vetgehalte 3,4%, ruwe celstof 31,2%, ruwe as 6,2%, calcium 5473 mg/kg, fosfor 2170 mg/kg, natrium 1050 mg/kg
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Wilgenbal Bergweidehooi & Goudsbloem Foerageer Speelgoed
Reviews
8 / 10
Melissa 09 Februari 2021

Hij vind hem zeer te vreden

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »