JR Farm Weide Foerageer Wilgenbal Appel 8 cm
Weide Foerageer Wilgenbal Appel 8 cm €4,99 €5,99

Weide Foerageer Wilgenbal Appel 8 cm

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Weide Foerageer Wilgenbal Appel voor knaagdieren en konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

De JR Farm Appelbal is een verleidelijke bal gemaakt van onbehandeld, geweven natuurwilg, gevuld met knapperige en vitaminerijke appels. De bal geeft niet alleen speelplezier, maar ook nog eens veel knabbelplezier en uitdaging om de appeltjes uit de bal te krijgen!

Uitdagend en Speelplezier: Deze wilgenbal is ontworpen om de nieuwsgierigheid van knaagdieren en konijnen te wekken. Ze moeten moeite doen om bij de gedroogde appels binnenin te komen, waardoor het speelgoed zowel fysieke als mentale stimulatie biedt
Natuurlijke Bezigheden: De foerageerbal simuleert het natuurlijke gedrag van dieren om voedsel te zoeken en te graven. Dit helpt hun instincten te bevredigen en voorkomt verveling in hun leefomgeving
Probleemgedrag Voorkomen: Deze wilgenbal kan ook gebruikt worden om probleemgedrag te voorkomen of om te buigen. Plaats de bal op plekken waar je knaagdieren vaak aan de kooi knagen om hun aandacht af te leiden
 Gezond Voedsel en Vezels: De bal is gevuld met knapperige appels, die niet alleen een smakelijke traktatie zijn, maar ook rijk zijn aan vezels en vitamines die de gezondheid van uw knaagdieren ondersteunen

JR Farm Weide Foerageer Wilgenbal Appel biedt een unieke manier om je knaagdieren en konijnen te vermaken en hun welzijn te bevorderen. Het helpt bij het stimuleren van hun natuurlijke gedrag, houdt ze actief en voorkomt overeten. Bovendien voegt het een extra dimensie van plezier en uitdaging toe aan hun dagelijkse routine.

Wilgenhout is met zijn knapperige bast en sappige binnenkant een favoriete keuze voor alle knaagdieren en konijnen die graag actief knagen. Wilgenhout heeft een knapperige bast en een zachte kern. Het biedt een afwisselende textuur die knaagdieren en konijnen kunnen waarderen. Wilgenhout heeft een natuurlijke en lichte smaak, wat het aantrekkelijk maakt voor knaaglustige knaagdieren en konijnen.

Kan de wilgenbal gebruikt worden als foerageer speelgoed?

Jaa zeker! Deze leuke wilgenbal is namelijk gevuld met lekkere gedroogde appel en de dieren moeten moeite doen om bij de lekkere appel te komen. Deze uitdaging hebben ze in het wild ook als ze foerageren naar eten. De lekkerste hapjes zijn vaak het lastigste om bij te komen en dat geeft heerlijk veel uitdaging en gaat verveling tegen!

Kan de wilgenbal probleemgedrag voorkomen?

De wilgenbal gaat enerzijds verveling tegen, maar anderzijds kan deze ook probleemgedrag helpen voorkomen. Mocht uw knaagdier bijvoorbeeld in de kooi probleemgedrag vertonen door aan delen van de kooi te knagen, hangt u deze wilgenbal dan op deze plek. Elke keer als het dier op die plek het gedrag zal willen vertonen komt hij in aanraking met de bal waardoor zijn aandacht wordt afgeleid van het oorspronkelijke gedrag. Kortom de bal leidt het dier af van het probleemgedrag.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Specificaties
Inhoud (ca): 15 gram
Samenstelling: Weide 67%, appels 33%
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Weide Foerageer Wilgenbal Appel 8 cm
Reviews
2 / 10
Chiel van der Werf 06 April 2024

Wij kregen eigenlijk een propje met losse takjes binnen, dit was geen bal meer te noemen helaas. Zou het niet nog een keer kopen. Zonde.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »