Trixie Gezandstraalde Wijnrank XL
Gezandstraalde Wijnrank XL €22,99 €24,99

Gezandstraalde Wijnrank XL

€24,99 €22,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Gezandstraalde Wijnrank XL

Voor een natuurlijke kooi met extra veel uitdaging is deze gedroogde en gezandstraalde wijnrank een mooie toevoeging. De knaagdieren kunnen er lekker overheen lopen en klimmen. Ook is deze mooie tak geschikt als opstap naar een plateau bijvoorbeeld. Met name de klimmers onder de knaagdieren, zoals Muizen, Chinese Dwerghamsters, Gerbils, Degoe's en Ratten zullen veel plezier beleven aan deze natuurlijke tak.

Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

De wijnrank kan gebruikt worden in een scape om het landschap in het verblijf te vormen en hoogte te geven. De wijnranken kunnen ook helpen bij het slijten van de tanden. Als de dieren knaagbehoefte hebben kunnen ze aan de dikke wijnrank knagen om zo hun tandjes te slijten en zullen ze niet aan andere onderdelen van het verblijf gaan knagen.

De wijnrank vervult daarom meerderen functies:

De wijnrank geeft speelplezier voor knaagdieren die er overheen kunnen klimmen
De wijnrank geeft knaagplezier voor als de dieren knaagbehoefte hebben
De wijnrank heeft een decoratieve functie en geeft hoogte aan de inrichting

De wijnrank is gedroogd en gezandstraald. Het kaartje van de wijnrank is met nietjes in de tak bevestigd, deze nietjes kunnen het beste verwijderd worden of in het hout geslagen worden met een hamer.

Natuurlijke inrichting knaagdier duitse stijl

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen (ca): 55-80 cm* | * De Wijnrank takken zijn een natuurlijk product, daarom kunnen de afmetingen afwijken * De Wijnrank takken zijn een natuurlijk product, daarom kunnen deze afwijken van de getoonde afbeelding
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: De takken zijn een natuurlijk product, daarom kunnen de afmetingen afwijken * De Wijnrank takken zijn een natuurlijk product, daarom kunnen deze afwijken van de getoonde afbeelding.
Trixie Gezandstraalde Wijnrank XL
Reviews
6 / 10
Helga 18 November 2021

Deze rank bestellen is een beetje hetzelfde idee als een loterij ticket kopen. Soms win je, soms verlies je. De eerste XL rank die ik bestelde was geweldig, een mooie grote rank en lijkt best veel op de rank in de foto's. De tweede XL die ik bestelde was super klein en heel dun, helaas kan ik geen foto's toevoegen, maar het is echt een ielig takje, niet te vergelijken met wat je ziet op de foto's. Helaas kan ik niks met de tweede 'rank'. Misschien koop ik later nog een 3de ticket :)

10 / 10
Janny 04 Augustus 2021

XL wijnrank besteld was binnen 1 dag binnen en een mooie stevige rank.

10 / 10
lindsay 01 Juli 2019

ik heb een kooi van 1m 60 en daar staat het heel mooi in was alleen wat te hoog dus een stuk afgezaagd en deze op de andere stuk hout gelegd ben erg blij en het geeft een heel natuurlijke aanblik

10 / 10
Rob 01 Maart 2019

Zeer mooie en vooral grote Wijnrank die uitermate geschikt is voor de grotere bakken vanaf 80cm. In een kleinere bak is de wijnrank onbruikbaar door zijn flinke afmeting. Onze hamster loopt er in elk geval heel vaak en heeft er zelfs zijn nieuwe "hangplek" van gemaakt!

10 / 10
selina 20 September 2018

Mooi voor in een natuurlijk verblijf. Erg mooie wijnrank

10 / 10
judith p. 28 Oktober 2017

De dieren vinden het een erg fijne tak waar ze op spelen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »