Trixie Kurktunnel M
Kurktunnel M €8,95 €9,99

Kurktunnel M

€9,99 €8,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Kurktunnel M voor Knaagdieren!

De Trixie Kurk Tunnel is een 100% natuurlijke tunnel voor kleine knaagdieren. De tunnel past ideaal in een natuurlijk knaagdierverblijf. De kurk tunnels zijn populaire producten in het verblijf die de knaagdieren natuurlijke schuilplaatsen en klimmogelijkheden bieden. 

Gemaakt van 100 % natuurlijke materialen
Hoge kwaliteit kurk (gemaakt van een stuk kurkschors van de kurkeik)
Onbehandeld en onschadelijk voor alle dieren

Dankzij de ruwe buitenkant helpen de kurk tunnels bij het slijten van de nageltjes. Het ruwe oppervlak zorgt er ook voor dat knaagdieren grip hebben en er goed overheen kunnen kunnen klimmen.

kurk tunnel voor knaagdieren muis, dwerghamster, hamster en gerbil gemaakt van de kurkboom

De schors is niet in de fabriek gemaakt, maar is afkomstig van de kurkboom. De schors wordt verwijderd van de boom met al zijn natuurlijke elementen in takt, zoals mos, natuurlijke schimmels, worteltjes, takjes, blaadjes etc. Deze natuurlijke elementen kunt u eenvoudig van de schors afborstelen.

Specificaties
Materiaal: Kurk
Afmetingen: c.a. 10 / 40 cm
Diameter: ø 8 - 14 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil | Decoratie
Bijzonderheden: Omdat het een natuurproduct is kunnen afmetingen afwijken, de diameter is niet altijd geschikt om doorheen te lopen en kunnen delen anders zijn dan op de afbeelding te zien is
Trixie Kurktunnel M
Knaagdier pakketten
+ CSI Urine Spray
Reviews
10 / 10
Daniela 12 Januari 2021

Super leuk voor in de kooi alleen er komen wel een paar dingetjes makkelijk van af. Ik raad het niet aan voor Syrische hamster daar is die te klein voor.

10 / 10
Joep 20 November 2020

Prima!!!

10 / 10
Karin 01 November 2020

lijkt wel een L, zo groot, zelf nog wat xtra gaten in geboord, hamster helemaal blij mee

10 / 10
S 27 September 2020

Mooie tunnel. Groot, maar afmetingen vielen bij deze gelukkig wel allemaal binnen wat aangegeven staat in de beschrijving. Drie openingen, allemaal groot genoeg voor een rusje om doorheen te kruipen. Erg leuk om (half) in te graven en zo een 'raam' te maken in de laag bodembedekking, zo blijft er ook ruimte over in de kooi voor andere spullen.

6 / 10
Linda 01 Mei 2019

Prima!!!

10 / 10
Veerle 01 Augustus 2018

Iets groter dan verwacht maar dat ligt aan mij haha. Verder prima kwaliteit, lekker ingraven in een dikke laag bodembedekking en mijn hamster is er dol op! Ik leg hem ook tegen de glazen rand van het terrarium, kan je hem lekker zien slapen :)

10 / 10
Elsje 13 April 2018

Prachtige kurktunnel gekregen..lengte van de tunnel klopte precies en de dikte was perfect..royaal genoeg voor mn dwerghamstertje, maar ook weer niet zo dik dat hij teveel ruimte in beslag zou nemen. (waar ik eerlijk gezegd wel een beetje bang voor was) Helemaal blij mee.

10 / 10
Meteoschoonebeek 23 Februari 2018

Mooie kurkbuis maar let op de maat deze is groot in omtrek heb deze zelf in gebruik in gerbil verblijf

10 / 10
Tiffany G. 03 Januari 2018

Groot genoeg voor m'n syrtje en mooi van uiterlijk

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »