Trixie Iglo Kunststof Huis 23 cm
Iglo Kunststof Huis 23 cm €3,99 €4,49

Iglo Kunststof Huis 23 cm

€4,49 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Iglo Kunststof Huis 23 cm voor Knaagdieren!

Nee hoor, dit leuke Iglo huis is niet alleen voor eskimo's! Dit leuke kunststof huis en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren om het verblijf van je knaagdier helemaal mee op te fleuren. Het huis is gemaakt van kunststof, waardoor het erg makkelijk te reinigen is en dat is ideaal bij gebruik voor Muizen en Ratten. Aan de zijkant van het huis is een klein opstapje, zodat knaagdieren eenvoudig op het huis kunnen klimmen en over hun territorium uit kunnen kijken.

Dankzij het kunststof is het huis eenvoudig schoon te maken
Prettig design voor de dieren, ook voor groepsdieren geschikt
Open bodem geeft goede ventilatie
In verschillende kleuren verkrijgbaar

Wat is het voordeel van een kunststof huis?

Kunststof heeft als grootste voordeel dat het eenvoudig kan worden schoongemaakt. Dat is vooral voor Muizen en Ratten ideaal, omdat deze dieren veelal hun territorium markeren door urine te druppelen over de onderdelen in het verblijf.

Voor welke dieren is het Trixie Iglo Huis geschikt?

Het Trixie Iglo Huis is een groter huis dat geschikt is als slaap of schuilhuisje voor Ratten en kleine Cavia's. De doorgang van het huis heeft een diameter van 10 cm, dat is voor Ratten prima, maar voor een grotere Cavia kan dit krap worden, voor grotere knaagdieren adviseren wij het Trixie Iglo Kunststof Huis 29 cm.

Kan dit huisje gebruikt worden voor groepsdieren?

Ja dat kan zeker! Voor groepsdieren (Rat, Cavia) raden wij altijd aan om minimaal één groot huis in het verblijf te plaatsen waar alle dieren samen in passen. Groepsdieren willen graag samen zijn en vaak ook samen schuilen en samen slapen. Het Trixie Iglo Huis is in die zin groot genoeg om bijvoorbeeld meerdere Ratten in te laten slapen, maar meerdere Cavia's gaat helaas niet lukken. Voor Cavia's kan dit huis gebruikt worden als extra huisje naast een grotere schuilplaats.

Bewaren

Specificaties
Afmetingen (ca): 23 × 26 x 15 cm
Openingen (ca): 10 x 10 cm
Materiaal: Kunststof
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia
Bijzonderheden: -
Trixie Iglo Kunststof Huis 23 cm
Reviews
8 / 10
Melanie 01 Maart 2020

Makkelijk schoon te maken

10 / 10
ilonka 03 April 2018

mijn ratjes zijn er blij mee..

8 / 10
rosa 09 Januari 2018

leuk huisje! heb de goeie kleur etc binnen gekregen. alleen word dit geadviseerd als een huisje voor een syrische hamster. maar toen hij hier was leek het veel en veel te groot! weet niet of ik de verkeerde maat binnen heb gekregen of dit ding gewoon van zichzelf enorm is. als ik voor een huisje aan het kijken was voor een syische hamster, zou ik een maatje kleiner nemen.

10 / 10
Zoe 05 Juni 2016

Ik heb er een paar dagen geleden twee gekocht voor mijn Ratten. Het is echt ideaal voor Ratjes. Di van mij gaan er samen in slapen. Het is ook makkelijk schoon te maken omdat het van kunststof is, das wel handig met mannetjes!

10 / 10
klant 27 April 2014

Heel fijn huisje voor mijn ratten, hij is van kunststof dus makkelijk schoon te maken. Hij is wel ligt waardoor mijn ratten er mee in de weer gaan en hem snel verhuizen naar een andere plek in de kooi. Ze zijn er maar druk mee!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »