Trixie Boomstam Tunnel Snack Foerageren & Knagen
Boomstam Tunnel Snack Foerageren & Knagen €7,99

Boomstam Tunnel Snack Foerageren & Knagen

€7,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Boomstamtunnel Snack voor knaagdieren en konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Gezonde natuurlijke snack voor uw Knaagdier!

Deze leuke boomstam combineert spelen, snacken en knagen. Door de heerlijke bergweidehooi vulling, verrijkt met hibiscus bloemen zullen knaagdieren en konijnen hier heerlijk aan knabbelen. Het hooi is echter wel verstopt in de boomstam, dus de dieren moeten wel een beetje moeite doen om erbij te komen en dat is heel goed! Doordat de dieren moeite moeten doen zullen ze langer bezig zijn en heeft verveling geen kans meer.

Geen suikers toegevoegd
Goed voor het slijten van de tandjes
Gaat verveling tegen en biedt heel veel speelplezier

Beide uiteinden van de buitenkant van de boomstam zijn besprenkeld met gedroogde erwten en wortel. Beide groentesoorten zijn geliefd bij alle knaagdieren en konijnen. Ook deze lekkernij zullen ze met alle liefde oppeuzelen!

Je kunt eventueel ook nog wat extra lekkers tussen het hooi stoppen, bijvoorbeeld gedroogde groenten of fruit of iets anders wat jouw knaagdieren heel lekker vindt om hem eens extra te belonen voor het harde werken!

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

BewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen (ca): 20 cm | 30 cm
Diameter (ca): midden ø 3 cm | buiten ø 6 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Boomstam Tunnel Snack Foerageren & Knagen
Reviews
9.1 / 10
(17)
10 / 10
Aline 30 September 2023

Prima product

  • + Gevarieerd , ziet er leuk uit, degoes vermaken zich prima mee.
  • - Veel losgekomen zaadjes, stukjes in verpakking..

8 / 10
Ann DB 03 Maart 2023

Nijntjes zijn er uren mee bezig, ideaal om verveling tegen te gaan

10 / 10
yvonne 08 Augustus 2022

Mijn konijnen vinden dit geweldig

  • + Dike duim

10 / 10
Rian 17 Juni 2022

De kleine maat voor mijn hamster en de grote mast voor de konijnen, echt een succes!

10 / 10
Rian 17 Juni 2022

Mijn hamster is dol op deze boomstam snackrol, ze doet alleen niks met het stuk hout, maar daar weten de konijnen wel raad mee.

8 / 10
Carla van Vugt 08 Juni 2022

Mijn caviaatjes zijn er dol op, wel open maken boven de kooi want doperwtjes/wortelstukjes zitten wat los. Ze zijn er dagen mee aan het spelen/eten want het hooi wat erin zit willen ze er ook uit hebben Hout is ook leuk om te knagen, kortom een leuk product.

10 / 10
Corrianne van Verseveld 30 Maart 2022

Mijn hamster vindt deze tunnel echt fantastisch! Eten is lekker en hij past er goed doorheen.

10 / 10
Ana Torres Couck 27 Maart 2021

Fantastisch! Dit vindt mijn cavia echt SUPER! Je kan het ook altijd hervullen met nieuw hooi. Dit is echt zijn geld waard. Top!

10 / 10
Lenny 01 Januari 2021

Helemaal geweldig!!! Mijn gerbil vinden het heerlijk. Nu ze leeg zijn spelen zij er in. Dubbel plezier, ook voor mij!

8 / 10
Xander 20 Mei 2019

Heel leuk hij knaagt volop kleuren passen in het bos thema van de kooi, na een tijdje zijn ze het wel beu dus vervang ik het even door een normaal tunneltje

10 / 10
Yvonne 02 April 2019

Wij vinden 'm zelf niet zo lekker maar onze hamster wel! Vanaf het begin is hij echt aan het rommelen om er eten uit te krijgen. Prima!

8 / 10
[email protected] 13 April 2018

Erg leuk speeltje. Mijn dwerghamster had m rondom in een mum van tijd helemaal kaal gegeten. Het hooi aan de binnenkant hoefde ze echter niet, dus dat heb ik er maar uitgehaald en nog als bodembedekking kunnen gebruiken. Nu hij leeg is gebruikt ze m als tunnel en rechtop ( hij past precies tussen de bodem en n iets hoger plateau zodat ie stevig vastgeklemd zit) gebruikt ze m als trapje om naar het hogere plateau te klimmen.

6 / 10
Jantine 28 December 2016

Ik zou hem niet aanraden voor kleine dieren. Mijn gerbils waren er dol op alleen ik was bang dat ze vast konden blijven zitten in de kleine openingen. Als je het vertrouwen hebt dat ze niet gaan proberen om de boomstam als wc-rol te gebruiken (doorheen kruipen) dan is de boomstam zeker leuk.

10 / 10
Lara 05 Juni 2016

Mijn konijnen zijn er dol op!

10 / 10
Marjolein 20 Oktober 2015

Ook hier zijn de Caafjes erg enthousiast. Goede tip om het bij te vullen als het leeg is!

8 / 10
Eline van Bergen 10 September 2015

Dit speeltje is een succes bij mijn cavia's. Nadat het leeg was gegeten kon ik het zelf weer vullen met lekker weidehooi en hebben ze er daardoor nog steeds plezier van!

8 / 10
klant 27 April 2014

Heel erg leuk! Leuk idee ook in zo'n boomstammetje

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »