JR Farm Knabbel Knaaghout Berk
Knabbel Knaaghout Berk €2,99 €4,99

Knabbel Knaaghout Berk

€4,99 €2,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Knabbel Knaaghout Berk: Natuurlijk Knaagplezier voor Knaagdieren & Konijnen

Vers gesneden en gedroogd knabbel Knaaghout van de berkenboom voor knaagdieren. Laat je knaagdieren en konijnen genieten van de authentieke JR Farm Knabbel Hout Berk, een natuurlijke en knapperige traktatie die hun knaaginstinct stimuleert. Deze houten berkenstukken bieden niet alleen vermakelijk knaagplezier, maar dragen ook bij aan de tandverzorging en het verrijken van hun leefomgeving.

Puur Natuur: Natuurlijk berkenhout zonder toevoeging van kunstmatige ingrediënten
Knaaginstinct: De textuur en vorm van de berkenstukken dagen het natuurlijke knaaggedrag van je huisdieren uit
 Tandverzorging: Het knabbelen op de berkenstukken helpt bij het afslijten van de tanden, wat essentieel is voor hun gebit.

De JR Farm Knabbel Hout Berk biedt een authentieke knaagervaring die vergelijkbaar is met het knagen aan takken en hout in de natuur. Het stimuleert niet alleen hun zintuigen en knaaginstinct, maar draagt ook bij aan het op natuurlijke wijze onderhouden van hun tanden.

Het lichte en luchtige karakter van de Berk maakt het een veelzijdige keuze, perfect voor knaagdieren en konijnen met verschillende knaagvoorkeuren. Berkenhout heeft een lichte en luchtige textuur. Het is geschikt voor dieren die de voorkeur geven aan iets minder dichte materialen. Berkenhout heeft een milde smaak, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende knaagdieren en konijnen.

Geef je knaagdieren en konijnen een stukje natuurlijk plezier met de JR Farm Knabbel Hout Berk. Zie hoe ze zich vermaken terwijl ze hun tanden onderhouden en tegelijkertijd genieten van een heerlijke en gezonde knaagervaring.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 40 gram
Samenstelling: Berkenboom Hout
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Knabbel Knaaghout Berk
Reviews
8 / 10
Romie 12 April 2021

Mooie stukjes hout

8 / 10
Anja 16 Maart 2021

Als extra knaag materiaal gekocht voor onze twee gerbils. Staat leuk in het hok en ze knagen er regelmatig aan.

10 / 10
Remco 01 Maart 2020

Goede knaagstokjes voor een russische dwerghamster!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »