Bunny Nature Degoe Droom Basic Degoevoer
Degoe Droom Basic Degoevoer €14,95

Degoe Droom Basic Degoevoer

€14,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Bunny Nature Degoe Droom Basic Degoevoer

Bunny Nature Degoe Droom Basic is een voedzame en uitgebalanceerde voeding speciaal ontwikkeld voor de voedingsbehoeften van Degoes. Het voer bevat een rijke variatie aan natuurlijke ingrediënten en planten uit onbehandelde weilanden om ervoor te zorgen dat je Degoes een gezonde en complete voeding krijgt.

In hun inheemse gebied, de hoge Andes van Zuid-Amerika, leven chinchilla's van plantaardig voedsel. Ze hebben de geweldige gave om hun beschikbare planten op een optimale manier te benutten. Hun natuurlijke leefomgeving en knaagdrang dienden als inspiratie voor de nieuwe samenstelling van bunny ChinchillaDroom.

Natuurlijke samenstelling + Trimello®: Het voer bevat maar liefst 42 verschillende planten uit onbehandelde weilanden, waaronder planten die voorkomen in het natuurlijke leefgebied van Degoes, zoals amarant, maca en topinamboer
 Vezelrijke ingrediënten: De voeding is samengesteld met drie verschillende vezellengtes om een effectieve tandslijtage te ondersteunen en een gezonde darmflora te bevorderen
 Verrijkt met appelboomtakken: Appelboomtakken zijn toegevoegd aan het voer om te zorgen voor natuurlijke slijtage van de tanden
Compleet hoofdvoer: Dit voer kan als hoofdvoer worden gegeven, aangezien het een uitgebreide analyse heeft om ervoor te zorgen dat je Degoes alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt
 Optimale verhouding ruwe celstof-zetmeel: De verhouding van ruwe celstof tot zetmeel is optimaal (3:1) voor de behoeften van Degoes

Trimello® - Slimme Voeding voor Onze Knaagdierne en Konijnen

Bij Trimello® gaat slimme technologie hand in hand met de behoeften en gewoonten van onze harige vrienden - denk aan dwergkonijnen, cavia's, chinchilla's en degoes.

Met Trimello® kunnen we maar liefst 42 verschillende plantensoorten in verschillende vezellengtes aanbieden. Waarom? Omdat hun altijd groeiende tanden de juiste structuur nodig hebben om te slijten. Daarnaast is er de darm die specifieke vezels nodig heeft voor een soepele werking. En niet te vergeten, met extra fijne deeltjes maken we de blinde darm gelukkig, als een soort fermentatiefabriek.

Waarom twee verschillende vormen van Trimello®? Omdat we goed hebben gekeken naar hoe onze knagers daadwerkelijk eten. Konijnen bewegen hun kaken zoals het cijfer acht, terwijl cavia's, chinchilla's en degoes een uniek gewricht hebben dat heen en weer beweegt om hun voedsel te vermalen. Dat verdient verschillende vormen, toch?

Ook op het gebied van eetgewoonten verschilt elk diertje. Konijnen nemen hun voedsel direct in hun mond, terwijl cavia's, chinchilla's en degoes zich wat creatiever gedragen. Ze klemmen hun eten vast met hun voorpootjes of pakken het gewoon met hun pootjes. Dankzij Trimello® krijgen ze allemaal voeding die bij hun natuurlijke gewoonten past.

Bunny Nature Degoe Droom Basic is ontworpen om aan de voedingsbehoeften van Degoes te voldoen en hen te voorzien van een gezonde, smakelijke en gevarieerde voeding. Door de diversiteit aan natuurlijke ingrediënten draagt het bij aan de gezondheid en het welzijn van je Degoes.

Voedingsadvies Bunny Nature Degoe Droom Basic

Je kunt Degoe Droom Basic vrij (ad lib) geven, wat betekent dat je de voerbak vult en deze pas opnieuw vult als deze leeg is. Degoes eten over het algemeen alleen wat ze nodig hebben.

Samenstelling Bunny Nature Degoe Droom Basic

Het voer bevat een mix van verschillende planten uit onbehandelde weilanden, appelboomtakken, hele maisplant, zonnebloemextractieschroot, lijnzaadextractieschroot, zoete lupine, haverzemelen, tarwezemelen, koolzaadextractiechroot, topinamboerstengel, bierbostel, lignocellulose, pastinaken, biergist, tarwekiemen, lijnzaad, goudsbloembloesem, paprika, tomaat, peterseliestengels, topinamboerkruid, hibiscusbloesems, malve bloesem, aalbesbladeren, amarant, smalle weegbree, paardenbloembladeren, pepermuntblaadjes, venkelzaad, mariadistelkruid, kamillebloesems, macawortel, salieblaadjes, groenten (5%), bloesems (2%).

Analyse Bunny Nature Degoe Droom Basic

Ruw eiwit 14,3%, Ruwe oliën en vetten 2,8%, Ruwe celstof 20%, Vezel 6,6%, As 8,5%, Calcium 0,65%, Fosfor 0,4%. Vitamine A 10.800 IE, Vitamine D3 750 IE, Vitamine E 65 mg, Koper 6,5 mg, Jodium 1 mg, IJzer 54 mg, Zink 65 mg, Mangaan 43 mg, Selenium 0,19 mg.

Specificaties
Inhoud (ca): 1,2 kg
Samenstelling: Zie omschrijving
Analyse: Zie omschrijving
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Degoe
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Bunny Nature Degoe Droom Basic Degoevoer
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »