Knaagdierwinkel® Insectenmix
Insectenmix €6,95
€6,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Insectenmix voor eiwit etende knaagdieren

Heerlijke eiwitmix voor de omnivore (eiwit etende) knaagdieren zoals: muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. De mix is rijk aan gedroogde meelwormen, zongedroogde vlokreeftjes, maar ook de larven van de black soldier fly zijn aanwezig en een beetje gepofte rijst, kortom zeer rijk en smakelijk voor een extra eiwit boost!

  1. Gedroogde meelwormen zijn een populaire snack voor knaagdieren. Ze zijn rijk aan eiwitten, wat essentieel is voor de groei, ontwikkeling en het behoud van de gezondheid van knaagdieren. Meelwormen bevatten ook matige hoeveelheden vetten en vezels. Ze kunnen een goede aanvulling zijn op het dieet van knaagdieren en dienen als een bron van dierlijke eiwitten.

  2. Black Soldier Fly Larven: Gedroogde black soldier fly larven, ook wel bekend als BSF larven of buffalo larven, worden steeds populairder als snack voor knaagdieren. Ze hebben een uitstekende voedingswaarde en bevatten een hoog gehalte aan eiwitten, evenals gezonde vetten en vezels. Ze zijn ook rijk aan calcium en andere mineralen, waardoor ze een voedzaam supplement zijn voor knaagdieren.

  3. Gepofte Rijst: Is misschien wel een vreemde eend in dit rijtje, maar heeft wel zijn voordelen! Gepofte rijst is een lichtgewicht, knapperig voedingsmiddel dat vaak wordt gebruikt als traktatie of toevoeging aan het dieet van knaagdieren. Het bevat weinig vetten en vezels, maar kan een bron van koolhydraten zijn. Gepofte rijst kan variatie en textuur toevoegen aan het dieet van knaagdieren.

Voor welke knaagdieren is de Insectenmix geschikt?

Deze insectenmix is met name geschikt voor knaagdieren die ook insecten in hun dagelijkse dieet nodig hebben. Dat zijn bijvoorbeeld: Muizen (Kleurmuis, Afrikaanse Dwergmuis), Dwerghamsters (Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster), Hamsters, Mongoolse Gerbil, Dikstaartgerbils, Ratten en Relmuizen.

Hoe moet je de Insectenmix bewaren?

De insectenmix moet worden bewaard op een koele, droge en donkere plaats, bij voorkeur in een luchtdichte container. Dit helpt om de kwaliteit en versheid van de zijderupsen te behouden. Het is goed te weten dat de zijderupsen bij ons UV-vrij bewaard worden.

Specificaties
Inhoud (ca): 155 gram (1 Liter Pot)
Samenstelling: Meelwormen, Black Soldier Fly Larven, Gepofte Rijst
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muizen, Dwerghamsters (Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster), Hamsters, Mongoolse Gerbil, Dikstaartgerbils, Ratten en Relmuizen | Buitenvogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdierwinkel® Insectenmix
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »