Ferplast Drinky Klem + Zuignappen voor Knaagdieren!
Drinky Klem + Zuignappen voor Knaagdieren! €7,95

Drinky Klem + Zuignappen voor Knaagdieren!

€7,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ferplast Drinky Klem + Zuignappen voor Knaagdieren!

De Ferplast Drinky Klem is een speciaal ophangsysteem voor de Drinky drinkflessen. Deze drinkflessen worden gebruikt bij de Ferplast Duna Multy en Duna Hamsterkooien. Dankzij de zuignappen kan de drinkfles bevestigd worden tegen gladde oppervlakken zoals de transparante bovenbak van de Duna Multy.

De Drinky klem wordt geleverd inclusief houder en zuignappen. Indien de klem anders wordt gebruikt dan bedoeld en in een aquarium of terrarium worden geplaatst, bestaat de kans dat de drinkfles uit de houder glijdt.

De Ferplast Drinky Klem + Zuignap is geschikt voor

Ferplast Duna Multy
Ferplast Mini Duna Hamster
Ferplast Mini Duna Multy

De Ferplast Drinky Klem + Zuignap is niet geschikt voor

x Het los ophangen in een terrarium/aquarium

Bewaren

Reviews
8.6 / 10
(10)
10 / 10
Kevin 11 Mei 2022

Blijft goed vastzitten, allen als het flesje gevuld is dan is het net iets te zwaar voor de zuignappen.

  • + Blijft vastzitten
  • - Klemt een gevulde fles niet stevig

10 / 10
Linda 01 Januari 2020

Blijft goed zitten. Erg handige oplossing

8 / 10
R 03 Juni 2019

Geschikt voor de kleinste fles Indien te zwaar zakken ze naar beneden

6 / 10
Selina M. 02 Februari 2018

Het is een handige oplossing als je geen tralies hebt, echter laat hij soms nog wel los van het glas.

6 / 10
Vicky D. 01 Februari 2018

Super oplossing voor een terrarium, alleen niet veilig voor de knaagtandjes... Na 2 dagen waren de zuignappen al volledig weg geknabbeld.

6 / 10
Mercedes W. 01 December 2017

Hij werkt opzich helemaal goed, alleen mijn hamster ( goudhamster ) als ze een beetje op het flesje klimt valt hij naar benende. De zuignappen plakken niet zo heel goed. En daardoor dat hij naar benede viel kon ze er aan knabbelen. Dus ik heb hem onmiddellijk uit de kooi gehaald, omdat ze aan de zuignappen kan eten wanneer hij naar benede valt, ik zou eerder een houtenflessenhouder aanraden, daar kan niks mee gebeuren.

10 / 10
Marjanne 21 Oktober 2015

Heel erg handig om te gebruiken in terra's, aqua's en duna's. De zuignappen kleven super goed. Ik gebruik ze in combinatie met flesjes van ferplast en classic, ideaal!

10 / 10
Martine 07 December 2014

Geweldige klem voor in een aquarium of een ander verblijf zonder tralies! Het Drinky flesje werkt erg slecht (krijgen de hamsters nauwelijks water uit), maar nu gebruik ik deze houder met een classic flesje van 75ml. Aanrader!

10 / 10
M. 29 Oktober 2014

Een half jaar in gebruik en blijft perfect zitten! en een super uitkomst wanneer je geen traliekooi hebt... wel krijg je helaas van die kringen op de doorzichtige kunstof/plastic bak van de zuignappen die je er niet af krijgt met schoonmaken. Dus een tip om de zuignappen gelijk goed en recht te plaatsen op de plek waar je het wil, en de plek van de drinkfels/zuignap niet te veranderen.

10 / 10
klant 27 April 2014

Ter test heb ik er een tijd geleden eentje besteld. Werkt perfect bij de hamsters. Ik heb hem nog niet bij de gerbils op durven hangen in de angst dat ze er aan gaan knagen. Is alleen getest op glas, maar bleef wekenlang hangen zonder verwijderd te moeten worden. Zonde dat het niet in mijn buget zat om er meer te bestellen op het moment! Ooit !

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »