Knaagdier Snackbar met Fles & Voerbakken 31 cm
Knaagdier Snackbar met Fles & Voerbakken 31 cm €25,99 €29,99

Knaagdier Snackbar met Fles & Voerbakken 31 cm

€29,99 €25,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaagdier Snackbar met Fles & Voerbakken 31 cm

Laat je kleine harige vrienden genieten van een complete knaagdierervaring met onze Knaagdier Snackbar, compleet met de klassieke 320 ml drinkfles en twee stijlvolle RVS voerbakken! Met zijn slimme design biedt deze snackbar niet alleen een stabiele en gemakkelijke manier om je knaagdieren te voeren, maar ook een knusse omgeving waarin ze zich thuis voelen.

 Compleet voersysteem: De Knaagdier Snackbar wordt geleverd inclusief de Classic drinkfles van 320 ml en twee RVS voerbakken, waardoor het een alles-in-één oplossing is voor de voedingsbehoeften van je knaagdier.

 Stabiele voeding: Dankzij de speciaal ontworpen fleshouder en de stevige voerbakken staat alles stabiel en stevig op zijn plaats, waardoor morsen en morsen worden geminimaliseerd en een opgeruimde omgeving wordt bevorderd.

 Gemakkelijk te gebruiken: De voerbakken kunnen moeiteloos in de daarvoor bestemde openingen worden geplaatst, terwijl de drinkfles veilig wordt vastgehouden door de fleshouder, waardoor het vullen en reinigen een eenvoudige taak is.

De handige fleshouder maakt het eenvoudig om de drinkfles stevig op zijn plaats te houden, terwijl de voerbakken moeiteloos in de openingen passen. Dankzij dit alles staat hun maaltijd altijd opgeruimd en netjes, terwijl ze genieten van vers water en smakelijk voer. Geef je knaagdieren de VIP-behandeling die ze verdienen met onze Knaagdier Snackbar - een must-have voor elke gelukkige knaagdierouder.

Specificaties
Afmeting (ca): 31 x 19 x 22 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Rat, Cavia
Bijzonderheden: -
Knaagdier Snackbar met Fles & Voerbakken 31 cm
Reviews
10 / 10
Vivian 30 Januari 2023

Super handige snackbar. Vooral i.c.m. met cavia's. De voerbakken blijven een stuk schoner nu ze er niet in kunnen gaan zitten. Ook de fleshouder is fijn als je de drinkfles lastig kwijt kunt.

  • + Drinkfles kwijt kunnen
  • + Schoner voer
  • - Drinkfles hangt een beetje over het voerbakje heen

10 / 10
Beja 29 Oktober 2021

Erg fijn. Voordeel is 2 voerbakjes en drinkfles in 1. Geen geklier meer met flesjes ophangen aan de tralies. Voordeel is ook als je de cavia’s in een kast hebt dit erin en klaar is Kees. Ben er heel wijs mee. Heb er 7 in gebruik.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »