Beaphar RabbitComfort Rustgevende Spray 30 ml
RabbitComfort Rustgevende Spray 30 ml €11,95

RabbitComfort Rustgevende Spray 30 ml

€11,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Beaphar RabbitComfort Rustgevende Spray 30 ml

Het feromoon in Beaphar RabbitComfort™ is een effectieve oplossing om ongewenst gedrag bij konijnen te helpen voorkomen en ze te kalmeren. Beaphar RabbitComfort™ helpt konijnen om zich op hun gemak te voelen doordat zij de kopie van de feromonen in dit product herkennen. Hierdoor worden gedragsproblemen verminderd zoals verstoppen, ineen duiken, angst, weigeren om te eten en agressie naar mensen of soortgenoten.

Van de Comfort verdampers (RabbitComfort) is bekend dat deze geen invloed hebben op andere dieren in het huishouden dan de doeldieren (ze werken op basis van feromonen specifiek voor honden, katten of konijnen); deze kan veilig in ruimtes met andere dieren gebruikt worden.

Beaphar RabbitComfort™ is zeer geschikt wanneer konijnen in onbekende situaties terecht komen, zoals een nieuwe eigenaar, nieuw verblijf of kennismaking met nieuwe soortgenoten (koppelen). Het rustgevende effect kan konijnen ook ondersteunen bij andere stressvolle situaties zoals onweer,
vuurwerk en harde geluiden.

Beaphar RabbitComfort™ Rustgevende Spray (30ml)
De spray is 5 uur werkzaam en kan zo vaak herhaald worden als gewenst is. Flacon van 30ml geschikt voor 214 keer sprayen. Gebruik +/- 9 sprays per
toepassing.

Gebruiksaanwijzing Rabbit Comfort Rustgevende Spray

Gebruik +/- 9 sprays per toepassing. Spray eerst op een onopvallende plek om te controleren of de spray geen vlekken veroorzaakt. Behandel alle voorwerpen die in contact komen met het konijn om hem op zijn gemak te laten voelen. Zorg bij het koppelen van konijnen voor een neutrale plek voor de eerste kennismaking en behandel deze 15 minuten voordat de konijnen daar geplaatst worden. Behandel reismand en verblijf 15 minuten voordat het konijn er in gaat. Spuit nooit in een verblijf of reismand als het konijn er in zit.

Specificaties
Inhoud: 30 ml
Geschikt voor: Konijnen
Bijzonderheden: -
Beaphar RabbitComfort Rustgevende Spray 30 ml
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »