Pet Remedy Kalmerende Spray 15 ml voor Knaagdieren & Konijnen!
Kalmerende Spray 15 ml voor Knaagdieren & Konijnen! €9,99

Kalmerende Spray 15 ml voor Knaagdieren & Konijnen!

€9,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Pet Remedy Kalmerende Spray 15 ml voor Knaagdieren & Konijnen!

Deze kalmerende spray is speciaal ontworpen voor knaagdieren en konijnen en biedt een nieuwe en natuurlijke aanpak voor het omgaan met stress en angst.

De kalmerende spray is gebaseerd op GABA (gamma-amino-boterzuur), een natuurlijke kalmerende stof die van nature in het lichaam van alle zoogdieren voorkomt. Wanneer een dier stress ervaart, zorgt het GABA in de spray ervoor dat de hersenen van het dier als het ware worden 'gefopt' en denken dat ze een signaal krijgen om te kalmeren. De spray bevat voornamelijk Valeriaanolie (uit Oost-Europa) en kleine hoeveelheden Vetiver (uit Indonesië), Zoete Basilicum (uit Europa) en Muskaatsalie (uit Frankrijk) essentiële oliën.

Pet Remedy werkt samen met de natuurlijke kalmeringsmechanismen van huisdieren door GABA (gamma-aminoboterzuur) na te bootsen, wat een natuurlijk kalmerend middel is dat aanwezig is in alle zoogdieren, reptielen en vogels. Dit betekent dat wanneer een huisdier gestrest of angstig wordt, de actieve stoffen in Pet Remedy de opgewonden zenuwcellen 'voor de gek houden' door hen te laten denken dat ze een signaal van de hersenen krijgen om kalm te worden.

Het gebruik van de spray is eenvoudig. De ph-neutrale en watergebaseerde formule maakt het echter niet aanbevolen om direct op het dier te spuiten, omdat het geluid van de spray en de plotselinge aanraking voor schrik kunnen zorgen. In plaats daarvan kun je een kleine hoeveelheid in je handen sprayen en het vervolgens op het dier aanbrengen, bijvoorbeeld onder de kin en rondom het hoofd.

Met de Pet Remedy Kalmerende Spray kun je een natuurlijke benadering gebruiken om stress en angst bij je knaagdieren en konijnen aan te pakken, waardoor ze zich comfortabeler en kalmer kunnen voelen.

Reviews
10 / 10
MoMo 25 December 2022

Geweldig spul, ze worden er echt rustiger van

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »