Beaphar RabbitComfort Navulling
RabbitComfort Navulling €14,95 €15,95

RabbitComfort Navulling

€15,95 €14,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Beaphar RabbitComfort Navulling

Het feromoon in Beaphar RabbitComfort® is een klinisch bewezen, eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en konijnen te kalmeren.

Beaphar RabbitComfort® navulling is geschikt voor de Beaphar RabbitComfort® verdamper. Het helpt konijnen om zich op hun gemak te voelen doordat zij de kopie van de feromonen in dit product herkennen. Hierdoor worden gedragsproblemen verminderd zoals verstoppen, ineenduiken, weigeren te eten en agressie naar mensen of soortgenoten. Beaphar RabbitComfort® is zeer geschikt wanneer konijnen in onbekende situaties terechtkomen, zoals een nieuwe eigenaar, nieuw verblijf, of kennismaking met nieuwe soortgenoten (koppelen). Ook heeft het een gunstig effect op zindelijkheidstraining. Het moederferomoon (Rabbit Appeasing Pheromone) wordt van nature geproduceerd door het moederkonijn tijdens het voeden. Door een kopie van dit feromoon te gebruiken in de Beaphar RabbitComfort® verdamper geeft het een continue geruststellende boodschap die konijnen laat merken dat het een fijne en veilige plek is om te verblijven. Beaphar RabbitComfort® is geschikt voor konijnen van alle leeftijden en rassen.

Gebruiksaanwijzing Rabbit Comfort Navulling

Draai het dopje van de vulling voor de verdamper. Plaats vervolgens met een draaiende beweging de vulling in de feromonenverdamper en steek de stekker in het stopcontact. Feromonen zijn zo constant aanwezig in de ruimte waar de verdamper is geplaatst. Alleen te gebruiken in een stopcontact van 230V. NIET gebruiken met een verlengsnoer met meerdere contacten, een adapter of converter. Gebruik enkel Beaphar RabbitComfort® vulling of navulling voor deze verdamper. Buiten het bereik van kinderen houden. Het apparaat heeft warme oppervlakken om de actieve ingrediënten te verdampen, deze oppervlakken mogen tijdens het gebruik niet worden aangeraakt. NIET PLAATSEN: onder een ander elektrisch apparaat, onder of dicht bij meubels of onder een object dat uit de muur steekt, in een adapter met meerdere stekkers of een verlengsnoer. MINIMALE AFSTAND boven diffuser = 1,20 m (4 ft). Dit kan de verdamping van het product verminderen of blokkeren en vlekken achterlaten. NIET onder dompelen in water. NIET ondersteboven aansluiten. Vervang de verdamper elke 6 maanden. Dit product valt onder de Europese Richtlijn 2012/19/EU betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA). Het doel van de richtlijn is om de hoeveelheid geproduceerde elektrische en elektronische apparatuur te verminderen en iedereen aan te moedigen het opnieuw te gebruiken, te recyclen en te repareren.

Werkingsduur flacon van 48 ml: ca. 30 dagen. Vervang de verdamper elke 6 maanden.

Samenstelling Beaphar RabbitComfort Navulling

Analoog van geruststellend feromoon van het konijn 2% Isoparaffinische koolwaterstof q.s. 100g

Open hier de Bijsluiter

Specificaties
Inhoud: 48 ml
Geschikt voor: Konijn
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Beaphar RabbitComfort Navulling
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »