Puik Original Beukenhoutsnippers
Original Beukenhoutsnippers €6,99 €8,00

Original Beukenhoutsnippers

€8,00 €6,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Puik Original Beukenhoutsnippers

Puik beukenhoutsnippers zijn een ideale en natuurlijke bodembedekking voor knaagdieren. De beukenhoutsnippers bestaan uit 100% natuurlijke beukensnippers die op een natuurlijke manier zijn gedroogd en een hoog absorptievermogen hebben. De beukenhoutsnippers zijn 6 mm en daardoor wat fijner dan de doorsnee beukenhoutsnippers. De Beukenhoutsnippers staan ook erg mooi in een natuurlijk knaagdierverblijf!

Gebruiksaanwijzing

Vul het knaagdierverblijf met een laagje van ongeveer 5 cm beukensnippers. De gebruikte beukenhoutsnippers zijn milieuvriendelijk af te voeren met het GFT-afval of op de composthoop.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

Specificaties
Materiaal: Beukensnippers
Liter: -
Gewicht: c.a. 5 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Puik Original Beukenhoutsnippers
Knaagdier pakketten
+ Bodembedekking Schep
Reviews
10 / 10
L. 01 April 2021

Prima bodembedekking voor de kooi van mijn cavia's.
Na jarenlang houtvezel te hebben gebruikt, is dit zoveel makkelijker.

10 / 10
L 01 Mei 2020

Prima bodembedekker voor mijn cavia's.
Ik had hiervoor houtvezels, maar dit is veel makkelijker te gebruiken en kan weer moeiteloos verwijderd worden als de kooi schoongemaakt wordt.

10 / 10
elsjedevisser 05 Augustus 2018

Zulk leuk decoratief materiaal voor als je bijvoorbeeld ern bosthema in je hok wilt maken..leuk om hier dan de bospaadjes mee te maken.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »