Vitakraft Farmer's natuurlijk strooisel 8 kg
Farmer's natuurlijk strooisel 8 kg €8,49

Farmer's natuurlijk strooisel 8 kg

€8,49
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Vitakraft Farmer's natuurlijk strooisel 8 kg

Sinds dat de mens huisdieren houdt, gebruikt men al stro als bodembedekker. Farmer's stro bestaat voor 100% uit stro en voorziet daarom niet alleen in de natuurlijke voedingsbehoeften van het knaagdier, maar absorbeert ook effectief vloeistoffen. Het is goed voor het milieu, want het stro (dat een volledig natuurlijk product is), is biologisch afbreekbaar en dus eenvoudig te composteren. Natuurlijk product gemaakt van tarwe stro in pellets Geen chemische toevoegingen 100% composteerbaar

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

Specificaties
Materiaal: Stro
Liter: -
Gewicht: 8 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Vitakraft Farmer's natuurlijk strooisel 8 kg
Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Rieki 01 December 2018

Ideaal onder zaagsel neemt veel vocht op niet schadelijk als knaagdier het opeet

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »