Knaagdierwinkel® Ei en Karton 20 Liter
Ei en Karton 20 Liter €7,99 €11,95

Ei en Karton 20 Liter

€11,95 €7,99
Niet op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Leverbaar vanaf 23-09-2022
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaagdierwinkel Ei & Karton bodembedekking voor knaagdieren & konijnen!

Gekleurde eierdoosjes!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenToplaag
Deze bodembedekking is ook heel geschikt als toplaag. Deze laag kan bovenop een bestaande bodembedekking gestrooid worden en zo de functie van foerageer of speellaag dienen.

De Ei & Karton (voorheen Joris No Smell Card N Colours) is een bodembedekking bestaande uit verschillende kleuren  eierdoosjes. Een bijzondere eigenschap van eierdoosjes is dat ze heel zacht zijn en hierdoor prettig voor de pootjes. Eierdoosjes hebben een open papier structuur waardoor ze vocht heel snel absorberen.

Deze bodembedekking kan gebruikt worden als bodembedekking op zich, maar kan ook heel leuk gebruikt worden als tweede (speel) laag. Vooral voor grotere knaagdieren kan dit heel leuk zijn en het foerageer gedrag bevorderen. We adviseren dan ook om af en toe wat lekkers door de speellaag heen te strooien om de dieren aan te moedigen te gaan zoeken.

Zacht voor de pootjes
Geschikt voor langharige dieren
Ideaal als speellaag of foerageer laag
Stofvrij en goede absorptie

Ook voor kleine knaagdieren kan een tweede laag bestaande uit de Ei & Karton erg leuk zijn. Kleine knaagdieren zoals: Muisjes, Hamsters en Gerbils kunnen geweldig door deze laag heen woelen. Ook voor hen is het rondstrooien van een beetje lekkers een spannende uitdaging om op zoektocht te gaan.

Wist je dat?
De eierdoos stukjes kunnen bijdragen aan een schonere Rattenvacht? De bevuilde vacht schuurt langs de eierdoosjes welke het vocht opnemen en zo de vacht schonen.

Dankzij de sterke absorptie van de Ei & Karton worden plasjes razendsnel opgezogen. De natte plashoekjes kunnen het beste regelmatig vervangen worden voor het beste en meest efficiënte gebruik.

Gebruiksaanwijzing Ei & Karton

Voor kleine knaagdieren als toplaag (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Ei & Karton aan van 5 a 10 cm. Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).  

Voor grotere knaagdieren als toplaag (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Ei & Karton aan van 10 a 20 cm (afhankelijk van het dier). Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).

Voor gebruik als bodembedekker voor knaagdieren en konijnen
Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Ei & Karton. Een laag van 10 a 15 cm volstaat, mits de bodem geheel bedekt is.

De hoogte van de bodemlaag van de bodembedekking voor kleine knaagdieren

Specificaties
Materiaal: Papier (eierdoos)
Liter (ca): 20 Liter
Gewicht (ca): 1,5 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Ei en Karton 20 Liter
Reviews
4 / 10
isabelle de smet 12 Januari 2022

voor mij niet meer oogt slordig

8 / 10
Jeannette 23 December 2019

prijs kwaliteit is okay. grote verpakking dat is ook handig als je een groot hok hebt. het is lekker zacht en het hok ziet er lang fris uit.

10 / 10
Jessica 06 November 2019

Ik gebruik het graag. Het is goedkoper dan Carefresh. Wel zijn het nogal grote stukken, zouden wel wat fijner gemaakt mogen worden.

8 / 10
Heidi 14 November 2018

Apart geurtje. Voor de rest lijkt het op Carefresh maar groffer. Prima maar ik verkies toch Carefresh.

8 / 10
Tugba 01 Oktober 2018

Ik vind het best een goede bodembedekker: het lijkt op Carefresh, maar dan veel groffer. Ik gebruik het als bodemlaag en daarbovenop gooi ik een dikke Carefresh om tunnels in te maken. Dat scheelt toch behoorlijk in de kosten, aangezien het de helft van de prijs van Carefresh bedraagt. Een nadeel vind ik de geur, maar dat ruik je alleen als je je neus in de kooi steekt. Nu er Carefresh bovenop zit, ruik ik het eerlijk gezegd amper. Het absorbeert wel goed. Ik gebruik het nu pas een aantal weken, maar tot nu toe vind ik het dus wel een goede bodembedekking t.o.v. de meeste anderen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »