JR Farm Strooisel Zomer Gevoel met Bloemen Bodembedekking
Strooisel Zomer Gevoel met Bloemen Bodembedekking €7,99 €8,99

Strooisel Zomer Gevoel met Bloemen Bodembedekking

€8,99 €7,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Strooisel Zomer Gevoel met Bloemen voor Knaagdieren & Konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenToplaag
Deze bodembedekking is ook heel geschikt als toplaag. Deze laag kan bovenop een bestaande bodembedekking gestrooid worden en zo de functie van foerageer of speellaag dienen.

Met het JR Farm Strooisel Zomer Gevoel waant uw knaagdier zich in een prachtige zomerse omgeving. Met bloemenweiden en aromatische bloemen als ook weelderig gebladerte is er volop te ontdekken en aan te knagen. De bodembedekking is 100% natuurlijk en dus ook eetbaar voor de knagers.

Puur Natuur verrijkt met bloemen
Bevorderd foerageer gedrag
Ideaal als toplaag
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Gebruiksaanwijzing JR Farm Strooisel Zomer Gevoel met Bloemen

Voor kleine knaagdieren als toplaag (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Strooisel Zomer Gevoel aan van 5 a 10 cm. Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).  

Voor grotere knaagdieren als toplaag (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Strooisel Zomer Gevoel aan van 10 a 20 cm (afhankelijk van het dier). Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).

Voor gebruik als bodembedekker
Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met het Strooisel Zomer Gevoel. Een laag van 10 a 15 cm volstaat, mits de bodem geheel bedekt is.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Materiaal: Populier, berkenbladeren 7%, goudsbloemen 1%, bloemen van kaasjeskruid
Liter (ca): 10 Liter
Gewicht (ca): 1 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Strooisel Zomer Gevoel met Bloemen Bodembedekking
Reviews
10 / 10
Linda Jusche 08 Mei 2023

Grote zak met houtsnippers en bloemetjes. Ik dacht leuk voor de konijnen, maar zie ze weinig ermee doen. Misschien dat andere knaagdieren er wel raad mee weten, het was te proberen.

  • + Verzending heel snel
  • + Top service
  • - Verpakking scheurt snel

4 / 10
Nancy 29 September 2022

Toen ik de zak kreeg dacht ik er is een fout gemaakt dit moet het Bos strooisel zijn. Er zitten amper bloemen in en de structuur is zo ontzettend grof! Veel te grof voor mijn muizen. Allemaal enorm grote brokken hout. Iedereen sprak over dat het zo lekker ruikt maar ook dat is niet het geval. Heel jammer maar niet voor herhaling vatbaar.

10 / 10
Anja 20 Juni 2022

Ik gebruik het als toplaag voor onze gerbils. Het ziet er super leuk uit, ruikt lekker en ze hebben we even iets anders om op te knagen

10 / 10
Iwan en Diana 01 April 2021

Onze dwerghamster vindt het heerlijk! Lekker snuffelen, knabbelen en eten.

10 / 10
Janita 05 Augustus 2019

Heel fijn om over de bovenste laag te strooien hamster knabbelt eraan en de geur is heerlijk de bloemen en takjes knabbelt die lekker aan als hij het tegenkomt

10 / 10
Elsje de Visser 08 Juli 2019

Ik had verwacht dat het véél fijner van structuur zou zijn dus ik had in eerste instantie iets van mwah..maar toen ik die zak openmaakte en die geur rook rook die er uit kwam werd ik al gelijk n stuk enthousiaster...zoooo lekker . En toen ik het in mn hamsterhok deed had mn hamster geen enkele moeite om er in te graven dus de structuur is eigenlijk helemaal geen probleem. Ook zitten er kennelijk allemasl dingetjes tussen die ze heel lekker vindt want ze is er reuzedruk mee en zit heel veel te knabbelen. Kortom dit gaat standaard in het hok. Ik heb n ware topper ontdekt.

10 / 10
Liset 01 Juni 2019

Mijn ratjes vinden de bloemen heerlijk

10 / 10
Carleen 01 Februari 2019

Ik was een beetje sceptisch of mijn muizen het leuk zouden vinden, maar het is echt leuk spul! Er zitten bloemen en kleine dunne takjes met blaadjes in waar ze flink druk mee zijn. Ik gebruik het als extra strooisel bovenop het gewone.

10 / 10
JMJ 01 Oktober 2018

Heerlijke geur. Veel te knagen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »