JR Farm Strooisel Bosgevoel met Dennenappels Bodembedekking
Strooisel Bosgevoel met Dennenappels Bodembedekking €7,95 €8,95

Strooisel Bosgevoel met Dennenappels Bodembedekking

€8,95 €7,95
Op voorraad
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
 • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Strooisel Bosgevoel met Dennenappels: Natuurlijk Ontdekken voor Knaagdieren & Konijnen

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenToplaag
Deze bodembedekking is ook heel geschikt als toplaag. Deze laag kan bovenop een bestaande bodembedekking gestrooid worden en zo de functie van foerageer of speellaag dienen.

Met de JR Farm Strooisel Bosgevoel waant uw knaagdier zich in een prachtige bosrijke omgeving. Met knapperige populier schors en knapperige dennenappeltjes is er volop te ontdekken en aan te knagen. De bodembedekking is 100% natuurlijk en dus ook eetbaar voor de knagers.

Puur Natuur verrijkt met bloemen
Bevorderd foerageer gedrag
Ideaal als toplaag
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Breng de prachtige natuurlijke wereld naar het verblijf van je knaagdieren en konijnen met JR Farm Strooisel Bosgevoel met Dennenappels. Deze bodembedekking biedt meer dan alleen comfort en hygiëne; het creëert een betoverende omgeving die je huisdieren uitnodigt om te ontdekken, spelen en knagen.

JR Farm Strooisel Bosgevoel is meer dan alleen een bodembedekking; het is een avontuurlijke beleving voor je knaagdieren. De knapperige dennenappels en populierenschors geven je huisdieren de kans om hun natuurlijke knaagbehoefte te vervullen terwijl ze zich omringen met de rustieke sfeer van een bos.

Gebruik het Strooisel Bosgevoel als toplaag door het bovenop een bestaande bodembedekking te strooien. Het nodigt je knaagdieren uit om te foerageren en te spelen, wat hun natuurlijke instincten stimuleert. Of gebruik het als volledige bodembedekking en laat je huisdieren genieten van een comfortabele en boeiende leefruimte.

Voor een magische boservaring in het verblijf van je knaagdieren en konijnen, kies je voor JR Farm Strooisel Bosgevoel met Dennenappels. Laat ze genieten van de rijkdom van de natuurlijke wereld in hun eigen thuisomgeving.

Gebruiksaanwijzing JR Farm Strooisel Bosgevoel met Dennenappels

Voor kleine knaagdieren als toplaag (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Strooisel Bosgevoel aan van 5 a 10 cm. Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).  

Voor grotere knaagdieren als toplaag (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Strooisel Bosgevoel aan van 10 a 20 cm (afhankelijk van het dier). Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).

Voor gebruik als bodembedekker
Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met het Strooisel Bosgevoel . Een laag van 10 a 15 cm volstaat, mits de bodem geheel bedekt is.

natuurlijke bosmix jr farm

Specificaties
Materiaal: Populierenhout, populierenbast 30%, dennenappels 1%, dennennaalden
Liter (ca): 10 Liter
Gewicht (ca): 1,5 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Strooisel Bosgevoel met Dennenappels Bodembedekking
Reviews
10 / 10
Maja Dewulf 22 September 2023

Top product Mijn gerbil en Russische dwerghamsters zijn er helemaal zot van . Echte aanrader om te kopen. Hele mooie hoeveelheid waar je een tijdje zoet mee bent .

 • + Grote hoeveelheid
 • + Top kwaliteit

10 / 10
ANNEKE 26 Januari 2023

Mijn muizen vinden het helemaal te gek. Ze knagen er aan. Nemen het mee in hun holletje. Zo leuk om te zien. Ik gebruik mini hennep als bodembedekking en strooi er dan een laagje van dit spul overheen

 • + Ruikt lekker

10 / 10
Jelle van Kuik 14 Januari 2023

Hele fijne zak! Enige jammere is dat de zak ook makkelijk scheurt. Uit de doos gehaald was er eentje kapot. Verder uitstekend!

 • + Uitstekend
 • + Goedkoop
 • - De zak

10 / 10
Kim 29 December 2022

Leuk in een bakje om snackjes in te verstoppen

 • + Ziet er leuk uit
 • + Grove stukken en wat kleinere stukken

10 / 10
Mieke 29 September 2022

Mijn hamster vond de eerste kennismaking geweldig! En het ziet er ook mooi uit!

10 / 10
Puella 26 September 2022

Een leuke toevoeging in het verblijf!

10 / 10
Anja Kuik 03 Juni 2022

De cavia's vinden het erg interessant en zijn aktief met zoeken en verkennen en testen op eetbaarheid en de geur is aangenaam.

 • + Lekkere geur, nodig uit om te zoeken en spelen
 • - Het heeft een erg grove structuur

4 / 10
M 19 Juli 2021

Erg teleurstellend. Zitten geen dennenappels in, zelfs geen kleine stukjes. Het zijn eigenlijk gewoon grote stukken plospan zaagsel, erg zonde van het geld. Overigens wel eens leuk om te proberen, voor de gerbils leuk om aan te knagen en wie weet zit er bij jou zelfs een stukje dennenappel bij :)

8 / 10
Zoe 29 Augustus 2020

Leuk spul, ruikt ook lekker en geeft een leuke look. Ik heb denk ik alleen pech gehad dat ik geen enkele dennenappel in mijn zak kon vinden, had me toch wel verheugd op op z'n minst 1.

10 / 10
Lisa 27 Juli 2020

Top product! Ik ga het zeker nog een keer bestellen!

10 / 10
Cornelia 16 Mei 2020

geeft echt bosgevoel in de kooi

6 / 10
Elsje de Visser 05 Augustus 2018

Geen enkele denneappel tegengekomen..de dennennaalden waren erg hard en scherp dus die heb ik er tussenuit gehaald..ook vind ik het erg grof . Ik gebruik het dus maar in kleine beetjes dan is het wel erg leuk.

8 / 10
Kees 01 Mei 2018

Geeft een mooie natuurlijke aanblik. Hamster vind het volgens mij ook leuk. 4 sterren ipv 5 omdat er maar 2 dennenappels in zaten.

10 / 10
Annelies W. 01 Januari 2018

Het ruikt heel lekker fris en de hamsters zijn er dol op!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »