Knaagdierwinkel® Fris Sizzle Bruin Nestmateriaal
Fris Sizzle Bruin Nestmateriaal €5,99 €7,99

Fris Sizzle Bruin Nestmateriaal

€7,99 €5,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Fris Fris Sizzle Bedding voor Knaagdieren, Konijnen, Vogels & Fretten!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenToplaag
Deze bodembedekking is ook heel geschikt als toplaag. Deze laag kan bovenop een bestaande bodembedekking gestrooid worden en zo de functie van foerageer of speellaag dienen.

Fris Sizzle is gemaakt van papier en is ideaal als speelbedding en nestmateriaal voor kleine knaagdieren en konijnen. Door de speciale vorm van de papier sliertjes ritselt het geheel zodra de dieren erdoorheen lopen. Dat geeft een speels en spannend effect. Daarnaast is Fris Sizzle geheel stofvrij en daardoor gezond voor de longen. Ook blijft het niet aan de bodem kleven en is het makkelijk in gebruik. De Sizzle kan als toplaagje over de standaard bodembedekking worden gelegd of als nestmateriaal gebruikt worden. Het is ook erg leuk om er wat lekkers tussen te verstoppen.

Zacht, schoon en droog nestmateriaal
Gemaakt van mild papier
Stofvrij en ook ideaal als speellaag of foerageerlaag

Het is goed om te weten dat de Fris Sizzle sliertjes heel fijn zijn en ook heel breekbaar. Dieren kunnen er niet in verstrengeld raken, het is 100% veilig voor alle dieren.

Gebruiksaanwijzing Fris Sizzle

Voor kleine knaagdieren als toplaag (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Fris Sizzle aan van 5 a 10 cm. Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).  

Voor grotere knaagdieren als toplaag (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Fris Sizzle aan van 10 a 20 cm (afhankelijk van het dier). Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).

Fris Sizzle als Nestmateriaal
De Fris Sizzle is heel goed geschikt als nestmateriaal voor kleine knaagdieren en Ratten. Ratten vinden het namelijk geweldig om de Sizzle mee te slepen naar hun slaaphuisjes hoog in het verblijf. Een voordeel voor Ratten is ook dat de Sizzle droog is en heel goed vocht opneemt. Sommige ratjes plassen weleens op hun slaapplekje, dan kan Sizzle helpen deze droog te houden.

Voor kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, en Gerbils is de Sizzle leuk als nestmateriaal in hun holletjes. Ook hier helpt het de slaapplekjes droog te houden.

Fris Sizzle als bodembedekker voor knaagdieren en konijnen
Fris Sizzle is veel minder geschikt als op zichzelf staande bodembedekking. Al is de absorptie erg goed van de Fris Sizzle, is de losse structuur niet optimaal als basis bodembedekking. Het zou eventueel wel kunnen voor groteren knaagdieren met een onderlaag erbij. De onderlaag vangt plasjes op die de Fris Sizzle niet heeft opgevangen.

Fris Sizzle nestmateriaal knaagdier gerbil

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter (ca): -
Gewicht (ca): 200 gram
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret | Vogel
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Fris Sizzle Bruin Nestmateriaal
Reviews
10 / 10
Rian 17 Juni 2022

Gekocht voor de hamster maar die doet er niet zo veel mee, nu verstop ik het in de tunnel bij mijn konijnen af en toe, die zijn er gek op.

10 / 10
Loes 01 Mei 2019

Cavia’s vinden het leuk om mee te spelen en een goede kwaliteit.

10 / 10
Mirte Van de Riet 12 Februari 2019

Erg prettig nestmateriaal. Ook aan te raden om voor een grote hoop bodemdekking, zoals bijvoorbeeld Carefresh te leggen. Mijn hamster gebruikt dit als soort toegangspoort naar zijn ondergrondse tunnelstelsel, erg leuk om te zien!

6 / 10
Elsje de Visser 05 Augustus 2018

Als bodembedekker vind ik het te hard en te stug maar ter decoratie wat hoopjes hier en daar staat zó leuk.

10 / 10
Gerlof S. 01 December 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

8 / 10
Gerlof S. 01 December 2017

perfect alleen vrij duur.

10 / 10
Jantine D. 01 December 2017

Heel fijn als tweede bodembedekking (dus gemengd met een ander). Zorgt voor stevigheid voor de tunnels die mijn gerbils graven. Ook een goede opvulling. Absorbeert goed, stinkt niet.

10 / 10
Tim 10 Juni 2016

Ik vind de Puik Fris Sizzle een erg leuke bodembedekking als tweede laag op de standaard bodembedekking. Ik gebruik deze voor mijn muisjes, die vinden dat geweldig!

10 / 10
Kitty 22 Februari 2016

Ik dacht dat het een heel klein pakje zou zijn... maar voor die prijs heb je echt een super grote pak helemaal vol met papier snipers. Het is niet zacht, maar mijn hamster speelt er graag mee! Ik heb zelf een syrische/goudhamster en als die het al leuk vind zou een dwerghamster het vast ook GEWELDIG vinden!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »