Knaagdierwinkel® Crinkle Nestmateriaal voor Knaagdieren & Konijnen
Crinkle Nestmateriaal voor Knaagdieren & Konijnen €4,95 €5,95

Crinkle Nestmateriaal voor Knaagdieren & Konijnen

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Crinkle Nestmateriaal voor Knaagdieren, Konijnen, Vogels & Fretten!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenToplaag
Deze bodembedekking is ook heel geschikt als toplaag. Deze laag kan bovenop een bestaande bodembedekking gestrooid worden en zo de functie van foerageer of speellaag dienen.

Crinkle nestmateriaal is gemaakt van papier en is ideaal als speelbedding en nestmateriaal voor kleine knaagdieren en konijnen. Door de speciale vorm van de papier sliertjes ritselt het geheel zodra de dieren erdoorheen lopen. Dat geeft een speels en spannend effect. Daarnaast is de Crinkle nestmateriaal geheel stofvrij en daardoor gezond voor de longen. Ook blijft het niet aan de bodem kleven en is het makkelijk in gebruik. De Crinkle kan als toplaagje over de standaard bodembedekking worden gelegd of als nestmateriaal gebruikt worden. Het is ook erg leuk om er wat lekkers tussen te verstoppen.

Zacht, schoon en droog nestmateriaal
Gemaakt van mild papier
Stofvrij en ook ideaal als speellaag of foerageerlaag

Het is goed om te weten dat de Crinkle sliertjes heel fijn zijn en ook heel breekbaar. Dieren kunnen er niet in verstrengeld raken, het is 100% veilig voor alle dieren.

De Crinkle Paper is verkrijgbaar in drie verschillende vrolijke kleuren:

Blauw: Deze kalmerende kleur brengt een vleugje sereniteit in het verblijf van je harige vrienden. Het creëert een rustige sfeer waarin ze kunnen ontspannen en zich veilig kunnen voelen.
Roze: Speels en vrolijk, deze zoete kleur voegt een vleugje vreugde toe aan het knaagdierenparadijs. Het geeft ze een gevoel van plezier en geeft hun dagelijkse avonturen een extra dosis charme.
Groen: Breng de natuur naar binnen met deze verfrissende kleur. Het geeft je kleine knaagdieren het gevoel alsof ze buiten zijn, omringd door weelderige planten en frisse lucht.

Gebruiksaanwijzing Crinkle

Voor kleine knaagdieren als toplaag (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Crinkle aan van 5 a 10 cm. Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).  

Voor grotere knaagdieren als toplaag (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Crinkle aan van 10 a 20 cm (afhankelijk van het dier). Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).

Crinkle als Nestmateriaal
De Fris Crinkle is heel goed geschikt als nestmateriaal voor kleine knaagdieren en Ratten. Ratten vinden het namelijk geweldig om de Crinkle mee te slepen naar hun slaaphuisjes hoog in het verblijf. Een voordeel voor Ratten is ook dat de Crinkle droog is en heel goed vocht opneemt. Sommige ratjes plassen weleens op hun slaapplekje, dan kan Crinkle helpen deze droog te houden.

Voor kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, en Gerbils is de Crinkle leuk als nestmateriaal in hun holletjes. Ook hier helpt het de slaapplekjes droog te houden.

Crinkle als bodembedekker voor knaagdieren en konijnen
Crinkle is veel minder geschikt als op zichzelf staande bodembedekking. Al is de absorptie erg goed van de Crinkle, is de losse structuur niet optimaal als basis bodembedekking. Het zou eventueel wel kunnen voor groteren knaagdieren met een onderlaag erbij. De onderlaag vangt plasjes op die de Crinkle niet heeft opgevangen.

nestmateriaal crinkle paper knaagdier gerbil

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter (ca): -
Gewicht (ca): 200 gram
Geschikt voor: Decoratie, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret | Vogel
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Crinkle Nestmateriaal voor Knaagdieren & Konijnen
Reviews
10 / 10
Anja Oosterom 09 Juli 2023

Super leuk in de gerbil scape! Heb blauw en groen gekocht en nu voor de zomer de blauwe in gebruik. Er doorheen heb ik zaadjes en insecten gestrooid en de gerbils gaan er heerlijk in lopen zoeken. Absolute aanradee!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »