Trixie Toilet Brisko met Rand 50 cm
Toilet Brisko met Rand 50 cm €8,99 €9,99

Toilet Brisko met Rand 50 cm

€9,99 €8,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Toilet Brisko met Rand 50 cm

Met deze handige rechthoekige Brisko Toilet kunnen knaagdieren en konijnen prettig en comfortabel hun behoefte doen. De meeste knaagdieren en konijnen zijn zindelijk en kiezen vaak één hoek in het verblijf waar ze hun behoefte doen. Als in deze hoek een toilet geplaatst wordt, kan dat een hoop tijd en verschoonwerk besparen!

kunststof
maakt het schoonhouden van de kooi makkelijker
hygiënisch en makkelijk te reinigen
bespaart strooisel
diverse kleuren

Het is misschien wel leuk om te weten dat de meeste herbivoren (planten etende) knaagdieren zoals Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes; graag poepen waar ze eten. Dat klinkt misschien vreemd, maar deze dieren hebben een andere spijsvertering die op gang wordt gehouden doordat de dieren de hele dag door eten. Als de hooiruif vlak boven het toilet wordt geplaatst dan zullen zelfs Cavia's een groot deel van hun behoefte in het toilet deponeren.

De afmeting van het toilet is belangrijk. Neem altijd een ruim toilet voor uw knaagdier of konijn, zodat de dieren de ruimte hebben. Voor kleinere knaagdieren die in groepen leven is een groter toilet aan te raden zodat deze niet te snel bevuilt wordt.

Gebruiksaanwijzing Toilet Brisko met Rand 50 cm

De meeste knaagdieren en konijnen zijn zindelijk en kiezen vaak 1 hoek of plek in hun verblijf waar ze hun behoefte doen. Het is aan ons om uit te vogelen welke plek dat is. Als we daarachter kunnen komen dan is dat de plek waar de wc moet komen te staan. Doe in het begin nog een paar oude poepjes in de nieuwe wc zodat de dieren op de geur af kunnen gaan om te weten waar ze hun behoefte moeten doen.

Specificaties
Afmeting (ca): 50 x 38 x 11 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Cavia, Konijn
Bijzonderheden: -
Trixie Toilet Brisko met Rand 50 cm
Reviews
10 / 10
Petra 13 December 2022

Mooi ruim en stevige bak en vrolijke kleur maakt het een super tiolet.

10 / 10
Anouk 23 Januari 2021

Hele fijne bakken, heb ze voor de chinchillas en konijnen alleen de chinchillas bijten deze wel kapot dus bestel ik nieuwe, ik heb altijd de groene en blauwe voor ze maar deze zijn helaas al 5 weken niet voorradig..

10 / 10
Quirien 03 Januari 2021

Ik gebruik deze voor mijn chinchilla's. Na een lange tijd moet ik wel weer een nieuwe bestellen omdat ze de randjes wegknagen. Maar dat geeft niet. Dus 5* werkt prima!

10 / 10
Rob 01 Januari 2021

Mooi en goed bruikbaar

10 / 10
Naomi 01 December 2020

Ik heb 2 konijnen, en door dit product heb ik ze eindelijk zindelijk gekregen. Makkelijk schoon te maken en door de witte rand geen rommel in de kooi (gezien mijn konijnen erin graven)

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »