Trixie Hoektoilet 45 cm
Hoektoilet 45 cm €7,99 €8,99

Hoektoilet 45 cm

€8,99 €7,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Hoektoilet 45 cm voor knaagdieren en konijnen

Met deze handige hoektoilet kunnen knaagdieren en konijnen prettig en comfortabel hun behoefte doen. De meeste knaagdieren en konijnen zijn zindelijk en kiezen vaak één hoek in het verblijf waar ze hun behoefte doen. Als in deze hoek een toilet geplaatst wordt, kan dat een hoop tijd en verschoonwerk besparen!

Gemaakt van kunststof waardoor eenvoudig te reinigen
Hygiënisch en makkelijk te reinigen
Bespaart bodembedekking

Het is misschien wel leuk om te weten dat de meeste herbivoren (planten etende) knaagdieren zoals Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes; graag poepen waar ze eten. Dat klinkt misschien vreemd, maar deze dieren hebben een andere spijsvertering die op gang wordt gehouden doordat de dieren de hele dag door eten. Als de hooiruif vlak boven het toilet wordt geplaatst dan zullen zelfs Cavia's een groot deel van hun behoefte in het toilet deponeren.

De afmeting van het toilet is belangrijk. Neem altijd een ruim toilet voor uw knaagdier of konijn, zodat de dieren de ruimte hebben. Voor kleinere knaagdieren die in groepen leven is een groter toilet aan te raden zodat deze niet te snel bevuilt wordt.

Gebruiksaanwijzing Hoektoilet 45 cm

De meeste knaagdieren en konijnen zijn zindelijk en kiezen vaak 1 hoek of plek in hun verblijf waar ze hun behoefte doen. Het is aan ons om uit te vogelen welke plek dat is. Als we daarachter kunnen komen dan is dat de plek waar de wc moet komen te staan. Doe in het begin nog een paar oude poepjes in de nieuwe wc zodat de dieren op de geur af kunnen gaan om te weten waar ze hun behoefte moeten doen.

Specificaties
Afmeting (ca): 45 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn
Bijzonderheden: -
Trixie Hoektoilet 45 cm
Reviews
8 / 10
Frank 01 April 2021

Prima, functioneert naar behoren. Zou alleen nog een grotere versie zien, die geschikt is voor 2 konijnen.

10 / 10
Carolien 01 November 2019

Doet wat het hoort te doen. Hok blijft netjes.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »