Joris No Smell Card N Card mix 30 Liter
Card N Card mix 30 Liter €5,95 €6,95

Card N Card mix 30 Liter

€6,95 €5,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Joris No Smell Card N Card mix 30 Liter (karton)

Card en Card is een geheel nieuwe bodembedekking die is gemaakt van karton. Het grote voordeel aan Card en Card is dat er ook eierdozen karton doorheen zit gemengd, waardoor het volume van de bodembedekker toeneemt en je er minder van nodig hebt in vergelijking met soortgelijke bodembedekkers.

+ Kleine stukjes karton absorberen heel snel
+ Kleine stukjes eierdoos absorberen heel snel en geeft volume (liters)

Card N Card bestaat uit milieuvriendelijke materialen: karton en eierdoos. Het karton is van resten van de kartonproductie, en de stukjes eierdoos zijn van resten van de eierdoosproductie. Card N Card kan daarom na gebruik gewoon in de groenbak.

Is Stofvrij
Is zacht, warm en comfortabel
voorkomt longproblemen, irritatie van ogen en huid, en voetzoolproblemen biedt natuurlijke bescherming, en mogelijkheid tot spelen

En ook voor verzorgers is Cotton N Card prettig en gezond, want Cotton N Card:

Maakt je knaagdier blij
is diervriendelijk, dus ook fijn voor je portemonnee: je bespaart dierenartskoste
is duurzaam en ontlast het milieu
kan na gebruik in de groenbak

Gebruiksaanwijzing Joris No Smell Card N Card Mix

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Cotton N Card. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Karton mix
Liter: 30 Liter
Gewicht: c.a. 2,3 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Joris No Smell Card N Card mix 30 Liter
Reviews
8.8 / 10
(5)
10 / 10
Carleen 01 April 2020

Heb normaal de versie met ook nog katoen er in maar ook over deze bodembedekker zeer tevreden. Rattenkooi blijft (met gebruik toiletjes) lang fris en de ratten kunnen er goed in graven. Bezorging zoals altijd betrouwbaar en snel!

10 / 10
Bibo 01 Oktober 2019

Fijne ondergrond!

6 / 10
Melanie 01 September 2018

Ondanks dat het er leuk uit ziet in het verblijf gaat het toch snel ruiken. Ook is het vrij hard en moeilijk materiaal om in te graven. Nu gebruik ik het enkel voor in het toiletje bij de ratten.

10 / 10
Deborah 10 April 2018

Ik gebruik dit altijd voor mijn gerbils, erg fijn spul! Kunnen ze lekker door graven en kapot scheuren.

8 / 10
Miriam 12 Januari 2017

Sinds kort deze bodembedekking in gebruik, en ben er tot dusver best tevreden over. Niet stoffig, geen geurtjes (ik vind de katoenversie echt niet lekker ruiken), voelt zacht aan en door de eierdozen ziet het er ook wel vrolijk uit. Ik kreeg uit een 30l verpakking bijna 2,5 kooi gevuld (bodem 80x50cm), dus ik zou het wel helemaal ideaal vinden als het ook in grotere verpakkingen aangeboden zou worden.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »