JR Farm Knabbel Knaaghout Appel
Knabbel Knaaghout Appel €3,99 €4,99

Knabbel Knaaghout Appel

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Knabbel Knaaghout Appelboom: Natuurlijke Knaagervreugde voor Knaagdieren & Konijnen

Vers gesneden en gedroogd knabbel hout van de appelboom voor knaagdieren. Laat je knaagdieren en konijnen genieten van de heerlijke JR Farm Knabbel Hout Appelboom, een natuurlijke en knapperige traktatie die hun knaaginstinct bevredigt. Deze houten boomstammetjes zijn niet alleen leuk om op te knabbelen, maar dragen ook bij aan de tandverzorging en het verrijken van hun leefomgeving.

Puur Natuurlijk: Gemaakt van natuurlijk hout zonder toegevoegde kunstmatige ingrediënten
Knaaginstinct: De textuur en het formaat van de houten boomstammetjes dagen het natuurlijke knaaggedrag van je huisdieren uit
 Tandverzorging: Het knabbelen op de houten stammetjes helpt bij het slijten van de tanden, wat essentieel is voor de gezondheid van hun gebit.

De JR Farm Knabbel Hout Appelboom biedt een authentieke knaagervaring die lijkt op het knabbelen aan takken en hout in de natuur. Het stimuleert niet alleen hun zintuigen en knaaginstinct, maar helpt ook om hun tanden op natuurlijke wijze te onderhouden.

Geef je knaagdieren en konijnen een stukje natuurlijke vreugde met de JR Farm Knabbel Hout Appelboom. Zie hoe ze zich vermaken terwijl ze hun tanden slijten en tegelijkertijd genieten van een heerlijke en gezonde knaagervaring.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaaghout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaaghout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaaghout aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

appelboom hout knaagdier konijn

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 100 gram
Samenstelling: Appelboom hout
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Knabbel Knaaghout Appel
Reviews
10 / 10
Annemarie 20 September 2022

Erg leuk als decoratie, af en toe knabbelt mijn syrische hamster er aan. Beetje aan de kleine kant, maar dat was voor mij geen probleem. Erg leuk!

  • + Decoratie
  • + Goedgekeurd door de hamster :)
  • - Beetje klein

10 / 10
yasemin 01 Juni 2020

Heel leuk. Mijn hamster vind het ook lekker om er soms op te knabbelen

6 / 10
Laura 02 April 2020

De dikke knaagstokjes heeft onze Russische dwerghamster nog niet aangeraakt, maar aan een dunne hebben wij hem al vaak zien knabbelen. Er mag best wat minder in een verpakking, dan kun je vaker afwisselen.

8 / 10
Kathleen 01 September 2019

De muisjes vinden het top.

6 / 10
Eveline 06 December 2018

Smaken verschillen en mijn beide gerbils knagen liever aan de trapjes en laddertjes in hun hok dan aan de appelhoutjes :)

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »