Esve Pet Boeket Oogst Knaagvel
Pet Boeket Oogst Knaagvel €4,95

Pet Boeket Oogst Knaagvel

€4,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Esve Pet Boeket Oogst Knaagveld

Ontdek het ESVE Pet Boeket - de meest natuurlijke snack die je jouw knaagdieren en konijnen kunt geven. Laat je verrassen door de gevarieerde mix van Kanariezaad Oogst, Naaldaar en Tarwe Aren die je gemakkelijk in het verblijf kunt leggen of ophangen. Dit prachtige boeket is niet alleen een lust voor het oog, maar vervult ook de natuurlijke knaagbehoefte van jouw dier en houdt verveling op afstand.

100% Natuurlijk
Heel veel natuurlijk knabbelplezier
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Het betoverende boeketje voorziet jouw knaagdieren en konijnen van een heerlijke en pure traktatie. Ze zullen er dol op zijn!

Wacht niet langer en verwen je harige metgezellen met het ESVE Pet Bouquet. Een smakelijke traktatie die hun dagelijkse avonturen nog specialer zal maken!

Is het Knaagveld boeket geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Deze oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals dit boeket wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen deze Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. De gedroogde bloemen in de oogst worden ook graag gegeten door de herbivoren (Cavia, Konijn, Chinchilla en Degoe).

Geeft oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt het boeket eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je deze ook rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de amarant aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de oogst?

Alle knaagdieren eten de oogst op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af.

Kunnen dieren dik worden van deze oogst?

Hoewel alle zaadjes vetrijk zijn, gaat het hier wel om gezonde vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren, het is dus geen extreme dikmaker. 

Hoe wordt de Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

Specificaties
Inhoud (ca): Boeket | 50 cm
Samenstelling: Kanariezaad Oogst, Naaldaar Oogst, Tarwe Aren Oogst
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja de dieren moeten het zelf oogsten
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Esve Pet Boeket Oogst Knaagvel
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »