Knaagdier Kruidenier Gedroogde Peterselie Stengels
Gedroogde Peterselie Stengels €3,99

Gedroogde Peterselie Stengels

€3,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Verwen je Knaagdieren en Konijnen met de Smaakexplosie van Gedroogde Peterselie Stengels van "Knaagdier Kruidenier!

Jouw knaagdieren en konijnen verdienen alleen het allerbeste, en dat is precies wat onze Gedroogde Peterselie Stengels te bieden hebben. We halen onze peterselie stengels rechtstreeks van de kruidenier, wat betekent dat jouw harige vrienden enkel genieten van de meest verse en smaakvolle kruiden. Geen tussenpersonen, enkel pure kwaliteit.

 Nieuwste Oogst voor Maximale Smaak: Onze peterselie stengels worden met liefde geoogst tijdens het oogstseizoen, zodat jouw knaagdieren en konijnen kunnen genieten van de overweldigende smaak en voedingswaarde. Dat is smullen zoals de natuur het bedoeld heeft.

 Zorgeloze Herkomst: Wij geven om de gezondheid van jouw knaagdieren en konijnen, daarom telen we onze kruiden niet in de buurt van snelwegen en maken we geen gebruik van schadelijke bespuitingen. Bovendien houden we ze ver weg van vee en kippen om bloedmijt te vermijden, wat extra gemoedsrust geeft.

 Smaakvolle en Gezonde Traktatie: Onze Gedroogde Peterselie Stengels bieden niet alleen een smaakexplosie waar jouw knaagdieren en konijnen van zullen genieten, maar dragen ook bij aan hun welzijn. Het is een traktatie die zowel lekker als voedzaam is.

Waar zijn de Peterselie Stengels van gemaakt? 

Verwen je knaagdieren en konijnen met de smaakexplosie van de Gedroogde Peterselie Stengels en zie hoe ze opgaan in de natuurlijke smaken en aroma's. Het is een traktatie die gegarandeerd in de smaak zal vallen.

Oh ja wist je dat onze kruiden lekker los worden verpakt in de verpakking? Dat doen we expres zodat ze niet geplet of samengeperst worden en breken. Op deze manier proberen we de kruiden zo heel en grof mogelijk te houden, want we weten dat jullie dieren ze zo het liefste eten!

Specificaties
Inhoud (ca): 50 gram
Samenstelling: -
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier Gedroogde Peterselie Stengels
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »