Mealberry Tasty Maze Tunnel
Tasty Maze Tunnel €6,99 €7,99

Tasty Maze Tunnel

€7,99 €6,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mealberry Little One Tasty Maze Tunnel: Een Smakelijk Avontuur voor Jouw Knaagdier

De Tasty Maze Tunnel is een vierkante tunnel voor kleine knaagdieren. De tunnel is rijk besprenkeld met heerlijke zaadjes en gedroogde groenten. Hierdoor geeft de tunnel niet alleen speelplezier, maar ook nog eens heel veel knabbelplezier.

100% Natuurlijk
Een extra verstopplekje
Speel en knabbelplezier

Voor jouw kleine harige vrienden is niets leuker dan ontdekkingen doen en spelen. Met de Mealberry Little One Tasty Maze Tunnel kunnen ze hun nieuwsgierigheid verkennen terwijl ze genieten van heerlijke knabbelsnacks. Deze vierkante tunnel biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar ook een smakelijke beloning voor jouw trouwe metgezellen.

100% Natuurlijk en Onweerstaanbaar

Een van de beste dingen aan de Mealberry Little One Tasty Maze Tunnel is dat het 100% natuurlijk is. Je kunt met een gerust hart je knaagdieren laten genieten van deze smakelijke traktatie, zonder je zorgen te maken over kunstmatige toevoegingen of ongezonde ingrediënten.

De tunnel is rijkelijk besprenkeld met heerlijke zaadjes en gedroogde groenten. Hierdoor combineert het niet alleen speelplezier met knabbelplezier, maar het voorziet je knaagdieren ook van essentiële voedingsstoffen. Deze traktatie is de perfecte manier om hun zintuigen te prikkelen en hun natuurlijke knaaggedrag te stimuleren.

Een Extra Verstopplekje

Naast het feit dat de Tasty Maze Tunnel een smakelijke snack is, fungeert het ook als een handige verstopplek voor je kleine knaagdieren. Ze kunnen zich veilig en geborgen voelen terwijl ze genieten van hun tussendoortje. Dit draagt bij aan hun welzijn en helpt hen om stress te verminderen.

Speel- en Knabbelplezier

Knaagdieren zijn van nature nieuwsgierige wezens. De Tasty Maze Tunnel prikkelt hun nieuwsgierigheid en nodigt hen uit om te spelen en te ontdekken. Terwijl ze door de tunnel kruipen en de lekkere zaadjes oppikken, zul je zien hoe gelukkig en actief ze zijn. Dit zorgt voor urenlang vermaak voor zowel jou als je harige vrienden.

Gebruiksaanwijzing Mealberry Little One Tasty Maze Tunnel

De tunnel is verkrijgbaar in verschillende maten. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Ratten en Degoes kunnen vrij eenvoudig door de tunnel heen kruipen, de grotere knaagdieren zoals Cavia's en Konijnen kunnen de tunnel enkel gebruiken om aan te knabbelen.

TIP! Voor Cavia's, Konijnen en Chinchilla's is het leuk om de tunnel te vullen met hooi zodat de dieren nog meer uitdaging hebben. Hierdoor combineer je een verantwoorde snack met heerlijke vezeltjes.

De tunnels bevatten ook een kleine hoeveelheid gedroogd fruit. Er bestaat geen harde richtlijn voor het voeren van fruit, maar wij raden aan hier spaarzaam mee om te gaan. Dieren die gevoelig zijn voor diabetes zouden in zeer geringe mate of helemaal geen fruit mogen krijgen. Niet geschikt voor diabetes gevoelige dieren.

Samenstelling Tasty Maze Tunnel

Rode millet, gedroogde groenten (erwtenvlokken, wortel, courgette, pastinaak, pompoen), plantaardige bijproducten, witte sorghum, zonnebloempitten, tarwe, gepelde haver, bakkerijproducten, gedroogde vruchten (banaan, ananas, johannesbrood), gepofte granen ( maïs, tarwe, gerst), kartonnen koker

Analyse Tasty Maze Tunnel

Ruw eiwit: 10,9%, ruwe oliën en vetten: 9,1%, ruwe celstof: 7,6%, ruwe as: 2,5%

Mealberry Tasty Maze Tunnel knaagdieren konijnen hamster cavia

Specificaties
Inhoud (ca): 100 Gram 16 x 5 x 5 cm | 250 Gram 20 x 10 x 10 cm | 300 Gram 24 x 13 x 13 cm
Samenstelling: rode millet, erwtenvlokken, wortel, courgette, pastinaak, pompoen, plantaardige bijproducten witte sorghum, zonnebloempitten, tarwe, gepelde haver, bakkerijproducten, gedroogd fruit (banaan, ananas, johannesbrood) gepofte granen (maïs, tarwe, gerst), kart
Analyse: ruw eiwit: 10,9%, ruwe oliën en vetten: 9,1%; ruwe celstof: 7,6%, ruwe as: 2,5%
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Niet geschikt voor diabetes gevoelige dieren
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Mealberry Tasty Maze Tunnel
Reviews
10 / 10
Gina van den Berg 17 Januari 2023

Mijn dwerghamster is hier gek op. Zo leuk om hem hiermee bezig te zien. Ga ik zeker vaker kopen!

10 / 10
germaine 02 November 2022

Onze hamsters zijn er gek op.ze vinden het heerlijk om de zaadjes eraf te peuteren.zal ze vaker kopen.tis ook een leuke bezigheid voor ze.

10 / 10
Annette 15 Oktober 2022

Al mijn hamsters zijn superdol op deze eet tunnel. Er zitten lekkere zaden op en eten in de tunnel terwijl je beschut zit is natuurlijk fantastisch. Ik koop ze steeds weer opnieuw want ook mijn hamsters krijgen er geen genoeg van.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »