HayPigs Circus Cavia Veggie Halter 22 cm voor Knaagdieren & Konijnen!
Circus Cavia Veggie Halter 22 cm voor Knaagdieren & Konijnen! €9,95 €14,95

Circus Cavia Veggie Halter 22 cm voor Knaagdieren & Konijnen!

€14,95 €9,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

HayPigs Circus Cavia Veggie Halter 22 cm voor Knaagdieren & Konijnen!

Welkom in het knaagdiercircus met de HayPigs Circus Cavia Veggie Halter

Laat je spierballen maar zien! De Cavia Veggie Halter is 's werelds eerste, horizontale, huisdiervriendelijke, Sjasliek maker voor Cavia's en konijnen! Trek het uiteinde eraf en spies alle veggies erop! Uw cavia zal ervan smullen.

Treed binnen in de wereld van avontuur en lekkernijen voor jouw geliefde knaagdieren en konijnen. Deze innovatieve Veggie Halter is een ware revolutie in knaagdiersnacks, ontworpen om hun spierballen te laten rollen en hun smaakpapillen te prikkelen!

Bye-bye, verveling! De Circus Cavia Veggie Halter houdt verveling op afstand en biedt urenlang speelplezier voor jouw knaagvrienden. Laat ze zich vermaken terwijl ze smullen van hun favoriete groenten!
Een Uitdaging voor Actieve Knaagdieren: Deze halter daagt jouw knaagdieren uit en stimuleert hun natuurlijke instincten. Laat ze hun vaardigheden tonen terwijl ze genieten van een gezonde en leuke snacktijd.
Eenvoudig in Gebruik: Trek het uiteinde eraf en prik al hun favoriete veggies erop! Deze halter is zo eenvoudig te gebruiken dat zelfs de meest onhandige knaagdieren er plezier aan zullen beleven.

Met de HayPigs Circus Cavia Veggie Halter geef je jouw knaagdieren niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook een speelse en uitdagende ervaring die hun leven verrijkt. Dus, laat het circus beginnen en geef jouw harige vrienden de show van hun leven!

 

HayPigs Circus Cavia Veggie Halter 22 cm - Fruit- en groentehouder voor knaagdieren zoals ratten, cavia's, konijnen, chinchilla's en degoes - Ook geschikt als speelgoed - Een kleurrijk en interactief item voor een gezonde en stimulerende omgeving

Specificaties
Afmeting (ca): 22 x 5 x 5 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
HayPigs Circus Cavia Veggie Halter 22 cm voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Mji 11 Oktober 2023

Hilarisch product en doet waar het voor bedoeld is: groentes prik je er makkelijk aan en erna is het leuk om de cavia’s te zien eten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »