Happy Pet Happy Pet Nibbler Tros
Happy Pet Nibbler Tros €4,95

Happy Pet Nibbler Tros

€4,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Happy Pet Nibbler Tros Eikels 20 cm

Met de Happy Pet Tros Eikels, Bessen of Druiven kan het knabbel feest pas echt beginnen! De tros beweegt, de houten vruchten tikken tegen elkaar aan, waardoor ze geluid maken en dat vinden de dieren helemaal geweldig. Een speeltje waar de knaagdieren niet alleen aan kunnen knagen, maar ook mee kunnen spelen. De tros kan eenvoudig worden opgehangen, maar u kunt deze ook gewoon op de grond leggen zodat de dieren ermee kunnen slepen, opgooien of nog leuker ieder aan één kant en trekken maar. De houten vruchten helpen de dieren hun tanden te slijten en houden het gebit gezond. Functioneel speelgoed dat ook nog eens uitdaging geeft en verveling in het verblijf tegen gaat!

Knaagmateriaal
Uitdaging en speelplezier
Gaat verveling tegen

Tip! Hang de tros op een plek waar knaagdieren probleemgedrag vertonen. Knaagt uw konijn steeds op dezelfde plek in het verblijf, hang deze tros dan zo dicht mogelijk op die plek. De tros zal het dier afleiden en zijn aandacht wegtrekken van het probleemgedrag.

Specificaties
Afmeting: 20 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Happy Pet Happy Pet Nibbler Tros
Reviews
6 / 10
(1)
6 / 10
samuel 01 Augustus 2020

Zien er leuk uit, maar grote knaagdieren maken de Nibblers snel kapot.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »