Hang Hooibaaltjes 150 gram
Hang Hooibaaltjes 150 gram €3,95 €4,95

Hang Hooibaaltjes 150 gram

€4,95 €3,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Welkom in het knaagdierparadijs van onze Hangende Hooibaaltjes: Knaagfestijn, Plezier en Tandverzorging in één!

Deze unieke Hangende Hooibaaltjes bieden niet alleen een onweerstaanbaar knabbelplezier, maar zijn ook buitengewoon gezond voor jouw knaagdieren en konijnen. Verkrijgbaar in twee heerlijke smaken zullen ze jouw pluizige vriendjes aangenaam verrassen. Vooral de herbivore knaagdieren en konijnen zullen smullen van deze smaaksensatie, en het is ook nog eens superhandig om de dagelijkse portie hooi op deze manier aan te bieden! De hooibaaltjes zijn namelijk compact geperst, waardoor de dieren moeite moeten doen om het hooi eraf te knagen of te trekken. Dit geeft ze een leuke uitdaging en zorgt voor natuurlijke slijtage van de tanden, wat essentieel is voor een optimale gebitsgezondheid.

Onweerstaanbaar Knaagplezier: Deze Hangende Hooibaaltjes bieden jouw knaagdieren en konijnen een ongeëvenaarde smaakervaring. Ze zullen genieten van elke knabbel! 
Gezondheid in Overvloed: Naast het plezier dat ze beleven, zijn deze hooibaaltjes ook nog eens supergezond voor jouw harige vriendjes. Ze zijn speciaal samengesteld om aan de voedingsbehoeften van herbivore knaagdieren en konijnen te voldoen. Zo kunnen ze genieten van een uitgebalanceerd dieet en hun welzijn optimaliseren.
Tandjes in Topconditie: Het compacte ontwerp van de hooibaaltjes zorgt ervoor dat jouw knaagdieren en konijnen hun tandjes flink moeten laten werken. Door het hooi van de baaltjes af te knagen of te trekken, krijgen ze een geweldige tandverzorging. Dit helpt hun tanden op natuurlijke wijze te slijten en voorkomt tandproblemen in de toekomst.
Gemakkelijk en Uitdagend: Met deze Hangende Hooibaaltjes wordt het aanbieden van de dagelijkse portie hooi een fluitje van een cent. Je hangt simpelweg een baaltje op in het verblijf en laat jouw knaagvriendjes het werk doen. Het knagen aan de compacte baaltjes geeft hen een leuke uitdaging en houdt ze actief bezig. Zo krijgen ze niet alleen hun dagelijkse voeding binnen, maar ook de nodige mentale en fysieke stimulatie.

Deze onweerstaanbare traktaties bieden niet alleen een overheerlijk knabbelplezier, maar zijn ook ontzettend gezond voor onze knaagvriendjes. Het is alsof we een knaagfeest hebben georganiseerd dat al hun zintuigen prikkelt!

Onze Hangende Hooibaaltjes zijn verkrijgbaar in twee verrukkelijke smaken die de hooi-eters absoluut

Specificaties
Inhoud (ca): 1 hooibaaltje a 150 gram
Samenstelling: Bergweidehooi , Bloemen
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Hang Hooibaaltjes 150 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »