Mealberry Little One Insectenmix voor kleine knaagdieren!
Little One Insectenmix voor kleine knaagdieren! €5,99 €6,99

Little One Insectenmix voor kleine knaagdieren!

€6,99 €5,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Little One Insectenmix: Een Eiwitrijke Traktatie voor Je Knaagdier

De Little One Insectenmix is ​​een heerlijke en vooral zeer voedzame snack voor alle omnivore knaagdieren, zoals: Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil en Rat. De mix is een waardevolle bron van macro- & micronutriënten. Perfect uitgebalanceerd en bevat gedroogde poppen van zijderupsen, poppen van zwarte soldatenvliegen, meelwormen en krekels.

Puur natuur en rijk aan dierlijke eiwitten
Rijk aan eiwitten met gedroogde poppen van zijderupsen, zwarte soldaat en poppen, meelwormen, krekels
Voor insecten etende knaagdieren

De Little One Insectenmix is een smakelijke en voedzame snack die jouw omnivore knaagdieren de eiwitten en voedingsstoffen geeft die ze nodig hebben voor een gezond leven.

Puur Natuur, Puur Eiwit

Bij Mealberry geloven we in natuurlijke en gezonde ingrediënten voor jouw knaagdier. De Insectenmix bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Het bevat een combinatie van gedroogde poppen van zijderupsen, poppen van zwarte soldatenvliegen, meelwormen en krekels. Deze mix is niet alleen smakelijk, maar ook een rijke bron van dierlijke eiwitten.

Eiwitrijk en Voedzaam

Eiwitten zijn essentieel voor de gezondheid van omnivore knaagdieren, vooral voor de groei en ontwikkeling. De Little One Insectenmix is rijk aan eiwitten, wat het een waardevolle aanvulling maakt op het dieet van jouw knaagdieren. De gedroogde poppen van zijderupsen, zwarte soldatenvliegen, meelwormen en krekels bevatten macro- en micronutriënten die bijdragen aan een uitgebalanceerde voeding.

Perfect Uitgebalanceerd

Deze mix is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van insectenetende knaagdieren. Het biedt niet alleen essentiële voedingsstoffen, maar stimuleert ook het natuurlijke knaaggedrag van jouw knaagdieren. Door op de Insectenmix te knagen, houden ze hun tanden gezond en scherp.

Voor Insecten Eetlustige Knaagdieren

De Little One Insectenmix is speciaal ontwikkeld voor knaagdieren die van insecten houden. Het biedt hen een eiwitrijke traktatie die lijkt op hun natuurlijke dieet in het wild. Deze snack zal zeker in de smaak vallen bij jouw kleine vrienden.

Met de Little One Insectenmix geef je jouw knaagdieren de smaakvolle en voedzame beloning die ze verdienen. Het biedt een geweldige manier om variatie aan hun dieet toe te voegen en ervoor te zorgen dat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Je kunt jouw knaagdieren verwennen terwijl je tegelijkertijd voor hun gezondheid zorgt.

Samenstelling Mealberry Little One Insectenmix

Gedroogde poppen van zijderupsen, poppen van zwarte soldatenvliegen, meelwormen, krekels

Analyse Mealberry Little One Insectenmix

Ruw eiwit: 49%, ruw vet: 15%, ruwe celstof: 5%, as: 9%, calcium: 1%

Voedingsadvies Little One Insectenmix

1 theelepel 1 tot 3 keer per week in pure vorm of gemengd met de voeding.

De Dikstaartgerbil moet naast zijn hoofdvoeding ook (gedroogde) insecten krijgen. Dikstaartgerbils zijn namelijk van nature insecten eters. Dit is ook goed te zien aan de spitse snuit. Gerbilvoer is een zeer goede basis voor de Dikstaartgerbil, maar deze moet dagelijks (gedroogde) meelwormen, krekels, kevers, en andere insecten krijgen. Om te voldoen aan deze voedingsbehoefte hebben wij ook verschillende insectenmixen voor de dieren.

De insectenmix is met name geschikt voor knaagdieren die ook insecten in hun dagelijkse dieet nodig hebben. Dat zijn bijvoorbeeld: Muizen (KleurmuisAfrikaanse Dwergmuis), Dwerghamsters (Russische DwerghamsterCampbelli DwerghamsterChinese Dwerghamster), HamstersMongoolse GerbilDikstaartgerbilsRatten en Relmuizen.

Mealberry Little One Insectenmix 75 gram - Muizen snack, Dwerghamster snack, Hamster snack, Gerbil snack, Ratten snack - Eiwitrijke Snack voor Knaagdieren

Specificaties
Inhoud (ca): 75 gram
Samenstelling: Gedroogde poppen van zijderupsen, poppen van zwarte soldatenvliegen, meelwormen, krekels
Analyse: Ruw eiwit: 49%, ruw vet: 15%, ruwe celstof: 5%, as: 9%, calcium: 1%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dewrghamster, Hamster, Gerbil, Rat
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Mealberry Little One Insectenmix voor kleine knaagdieren!
Reviews
10 / 10
Lianne 03 April 2023

Mooie mix van verschillende insecten, kwaliteit is goed. Mijn hamster eet er helaas nog niet van.

10 / 10
Maja 12 September 2021

Mijn hamsters zijn dol op deze insecten mix! Het is ook nog eens een hele rijke mix van mooie hele insecten, dus geen gebroken stukjes, maar echt mooie grote meelwormen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »