Gedroogde Bloemenweide voor Knaagdieren & Konijnen!
Gedroogde Bloemenweide voor Knaagdieren & Konijnen! €5,95 €6,95

Gedroogde Bloemenweide voor Knaagdieren & Konijnen!

€6,95 €5,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Gedroogde Bloemenweide: Een Overvloed aan Natuurlijke Pracht voor Jouw Knaagdieren en Konijnen

Geef je knaagdieren en konijnen een ware bloemenweide-ervaring met deze Gedroogde Bloemenweide. Dit zorgvuldig samengestelde mengsel van gedroogde bloemen en kruiden brengt de schoonheid en voedingsrijkdom van de natuur rechtstreeks naar hun verblijf.

Een harmonieuze mix van gedroogde bloemen en kruiden
Voegt variatie en kleur toe aan hun dagelijkse voeding
Geschikt voor knaagdieren en konijnen

De Gedroogde Bloemenweide is als een kleurrijk palet van smaken en aroma's, speciaal geselecteerd om het dieet van je harige vrienden te verrijken. Elk bloemblaadje en elk kruid in deze mix is zorgvuldig gedroogd om de voedingsstoffen en kleuren te behouden die de natuur te bieden heeft.

Deze prachtige bloemenweide kan op verschillende manieren worden genoten: als een aanvulling op hun dagelijkse voeding, als een smakelijke traktatie of zelfs als een sensorische speelervaring. Het stimuleert hun nieuwsgierigheid en voedt hun lichaam op een natuurlijke en holistische manier.

Verrijk het leven van je knaagdieren en konijnen met de Gedroogde Bloemenweide en zie hoe ze genieten van de levendige kleuren, heerlijke aroma's en gezonde voordelen die deze natuurlijke traktatie te bieden heeft.

Voor de kleine granivore knaagdieren zoals, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil en Rat, kan de bloemenweide ook gebruikt worden als voedselverrijking. Deze dieren zullen de bloemen naar behoefte eten.

Doe jij ook aan Hamsterscaping of Gerbilscaping? Dan mag de bloemen mix niet ontbreken! Het ziet er namelijk prachtig uit als je deze her en der rondstrooit door het verblijf en de dieren hebben ook nog eens wat te zoeken en kunnen zo op een natuurlijke manier foerageren. 

Bewaren van kruiden

Het is belangrijk om kruiden op een donkere, droge en goed geventileerde plek te bewaren. 

knaagdier kruiden bloemen

Specificaties
Inhoud (ca): 150 gram
Samenstelling: Groene haver, peterseliestengels, kamillebloesem, rozenbloesem, zonnebloembloesem, korenbloembloesem en echinacea.
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Gedroogde Bloemenweide voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Imre 21 April 2023

Ik vind dat je vrij veel krijgt voor het geld, mijn campbelli hamster vindt het heel lekker. Je verblijf wordt er ook een stuk gezelliger en kleurrijker van!!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »