Ham-Stake

6
Sorteren op:

ham-stake natuurlijke knaagdier snacks voor konijn, cavia, hamster, muis, gerbil, rat, chinchilla

Ham-Stake - Knabbelplezier met een natuurlijke twist!

Welkom bij Ham-Stake, het familiebedrijf uit Polen waar we in 2006 besloten hebben om iets speciaals voor knaagdieren te creëren. Met liefde voor dieren én de natuur is Ham-Stake geboren. Onze snacks zijn werkelijk uniek te noemen - natuurlijk en heerlijk! Want laten we eerlijk zijn, alle snacks voor knaagdieren zouden op deze manier moeten zijn!

Ham-Stake voor knaagdieren en konijnen!

Onze Ham-Stake snacks zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens smakelijk en gezond! Als baasje wil je je knaagdier af en toe verwennen met wat lekkers. En hoe fijn is het dan om te weten dat er snacks zijn die verantwoord zijn én tegemoetkomen aan de natuurlijke behoeften van je dier? Knaagdieren knabbelen en knagen van nature al graag, maar het is extra mooi als de ingrediënten die we gebruiken ook voorkomen in hun natuurlijke leefomgeving!

Tanden slijten met Ham-Stake

Onze snacks bieden een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Zo hebben we speciale snacks die perfect zijn voor het slijten van de tanden. Verstopt in een stevig stuk berkenhout zitten groenten en kruiden bijvoorbeeld. Je dier moet echt zijn best doen om al dat lekkers uit de boomstam te krijgen. De beloning is natuurlijk groot, want smullen zullen ze zeker, maar tegelijkertijd worden hun tanden verzorgd dankzij het hout. Het is goed om te weten dat hout een uitstekend materiaal is om de tanden van knaagdieren te slijten. Niet alleen omdat ze in de natuur ook hout gebruiken om hun tanden te onderhouden, maar ook omdat het zorgt voor gelijkmatige en diervriendelijke slijtage.

Ham-Stake gebruikt natuurlijke producten

We gebruiken alleen natuurlijke producten bij Ham-Stake. Onze groenten worden vastgezet met een natuurlijke kleefstof, afgeleid van de hydrolyse van aardappelzetmeel. Geen zoetstoffen, conserveermiddelen of kleurstoffen toegevoegd! Het is allemaal 100% natuurlijk! Elk Ham-Stake snack wordt ambachtelijk bereid, waardoor ze stuk voor stuk uniek en voedzaam zijn!

Kom en ontdek de heerlijke en natuurlijke wereld van Ham-Stake - waar knabbelplezier samengaat met gezondheid en voldoening voor jouw knaagvrienden!Getzoo

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »