Frambozenstengels voor knaagdieren en konijnen
Frambozenstengels voor knaagdieren en konijnen €5,95 €6,95

Frambozenstengels voor knaagdieren en konijnen

€6,95 €5,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ontdek de verrukkelijke traktatie voor jouw knaagdieren en konijnen: frambozenstengels!

Deze frambozenstengels zijn de nieuwste toevoeging aan het dieet van jouw harige vrienden. Ze zijn met zorg geselecteerd en met de hand geplukt, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw knaagdieren en konijnen alleen het beste van de natuur krijgen. Verwen jouw knaagdieren en konijnen met deze natuurlijke en smakelijke traktatie en zie hoe ze genieten van deze heerlijke frambozenstengels!

100% Natuurlijk: Onze frambozenstengels zijn puur natuur, zonder toevoegingen of conserveermiddelen.
Gezond Genot: Frambozen zijn niet alleen heerlijk, maar ook gezond voor jouw huisdieren. Ze zitten boordevol voedingsstoffen.
 Knabbelplezier: Jouw knaagdieren en konijnen zullen dol zijn op het knabbelen aan deze smakelijke stengels, wat hun tanden helpt gezond te houden.
 Verrijk hun Dieet: Voeg wat variatie toe aan het dieet van jouw huisdieren met deze frambozenstengels. Ze zullen er dol op zijn!

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw knaagdieren en konijnen te voorzien van natuurlijk knaagmateriaal om hun tanden gezond te houden en hun knaaginstinct te bevredigen. Onze nieuwste frambozenstengels bieden een onweerstaanbare combinatie van knabbelplezier en gezondheid voor jouw harige vrienden.

Natuurlijke Knaagplezier

Frambozenstengels (het zijn eigenlijk de takken van de framboos) zijn puur natuurlijk knaagmateriaal, zonder enige toevoegingen of conserveermiddelen. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en met de hand geplukt om ervoor te zorgen dat jouw knaagdieren en konijnen alleen het beste van de natuur krijgen.

Gezonde Tanden en Gebit

Een van de belangrijkste voordelen van frambozenstengels is dat ze een ideale manier bieden voor jouw huisdieren om hun tanden op een natuurlijke en gezonde manier te slijten. Het knagen aan de stengels helpt tandproblemen te voorkomen en draagt bij aan het behoud van een sterk en gezond gebit.

Knaaginstinct Bevredigen

Knaagdieren en konijnen hebben van nature een sterk knaaginstinct. Dit betekent dat ze voortdurend behoefte hebben om te knabbelen en te knagen. Door frambozenstengels aan te bieden, kun je dit instinct op een positieve manier bevredigen. Hierdoor blijven jouw huisdieren gelukkig en actief.

Gezonde Variatie in het Dieet

Frambozenstengels zijn niet alleen een uitstekende bron van knaagplezier, maar ze voegen ook variatie toe aan het dieet van jouw knaagdieren en konijnen. Afwisseling in voeding is essentieel voor hun algehele welzijn en draagt bij aan een gezonde levensstijl.

100% Natuurlijk

Onze frambozenstengels zijn 100% natuurlijk, zonder enige vorm van kunstmatige toevoegingen. We geloven in het aanbieden van knaagmateriaal dat de gezondheid en vitaliteit van jouw huisdieren bevordert zonder enige compromissen.

Verwen Jouw Knaagdieren en Konijnen

Bied jouw knaagdieren en konijnen de mogelijkheid om hun natuurlijke knaaginstinct te volgen en hun tanden gezond te houden met onze frambozenstengels. Ze zullen dol zijn op het knabbelen aan deze smakelijke en gezonde stengels. Verwen jouw harige vrienden en geef ze het beste knaagmateriaal dat de natuur te bieden heeft.

Specificaties
Inhoud (ca): 50 gram
Samenstelling: Framboos
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Frambozenstengels voor knaagdieren en konijnen
Reviews
8 / 10
Chiel van der Werf 06 April 2024

Prima product. Onze ratjes zijn er niet wild van, maar knabbelen er af en toe wel aan.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »